Apple lanseaza un program de cumparare in rate pentru iPhone-urile noi, numit iPhone Upgrade Program; Porneste de la 32 de dolari pe luna

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 10-Sep-2015 22:00:50 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 594 ori
Unul dintre anunturile interesante de la evenimentul Apple de pe 9 septembrie a fost si cel legat de "iPhone Upgrade Program", care implica plata unor rate pentru a achizitiona noi modele iPhone. Modelul adoptat seamana putin cu ceea ce ofera operatorii, la plata lunara a unei taxe incluse in abonament, contravaloarea terminalului cumparat cu zero lei jos.
 
Apple fidelizeaza fanii care cumpara un nou iPhone în fiecare an prin

Prin noul program Apple clientii vor putea plati in rate pentru iPhone-uri noi si deblocate si trece la noul flagship in fiecare an daca doresc. Exista multi fani Apple care fac aceasta trecere anual, spargand pusculita in fiecare toamna. Acelasi program va include si AppleCare+, garantia extinsa pentru iPhone, care acopera si daunele accidentale. Tariful pentru acest serviciu este de 32 de dolari pe luna, timp de 24 de luni, care pentru inceput va aduce un iPhone 6s Plus de 16 GB.

Dupa 12 plati veti putea obtine un nou iPhone si porni un nou program iPhone Upgrade, deci nu va mai fi nevoie sa asteptati sa se termine perioada contractuala ca la un operator de exemplu. Deocamdata programul se desfasoara doar in SUA si este oferit doar la Apple Store-uri. Pentru inceput totul se face pe baza de rezervare.

Strategia celor de la Apple e interesanta, in ideea ca acest "abonament" platit lunar va fideliza clientii dupa cum o fac operatorii. Contractele sunt unele clare pe 2 ani, asigurandu-se deci ca in acea perioada clientul nu va fi tentat sa renunte la Apple in favoarea unui model Android sau Windows Phone.
Ceilalti au citit si: