Apple completeaza o aplicație de brevet in care ni se prezinta interfața camerei foto duale de pe iPhone 7

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Marti 08-Mar-2016 13:46:46 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 818 ori
Din cate se pare, camerele foto duale ajung in main-stream anul acesta in ceea ce privește smartphone-urile. Astfel, dupa lansarea lui LG G5 cu un asemenea sistem la pachet, urmeaza randul lui Huawei P9, iar mai apoi a celor de la Apple sa ne aduca un senzor dual pe viitorul flagship iPhone 7.
 
Apple completeaza o aplicație de brevet în care ni se prezinta interfața camerei foto duale de pe iPhone 7

Astazi aflam ca gigantul din Cupertino tocmai ce a completat o aplicație de brevet, una in care ni se prezinta totodata și interfața aplicației de camera foto de pe noul iPhone. Spre deosebire de LG ce folosește senzorul secundar pentru realizarea de fotografii ultra-wide, Apple abordeaza o alta idee.

Mai precis, iPhone 7 se va folosi de senzorul foto secundar pentru realizarea de fotografii sau materiale video cu zoom, fiind vorba de lentile telephoto aici. Datorita acestor lentile cu distanța focala mai mare, fotografiile realizate nu vor suferi pierderi in ceea ce privește calitatea cum se intampla in cazul zoom-ului software obișnuit.
 

Din imaginea inclusa in aplicația de brevet, vedem și modalitatea de afișare a conținutului capturat de acest sistem foto dual. Aparent, vom putea utiliza ambele camere separat, unul dintre senzori pentru filmarea unui eveniment, iar cel de-al doilea pentru fotografierea sau filmarea in slow-motion.

Cu o explicație mai detaliata a acestui sistem, vin cei de la MacRumors ce ne prezinta un video foarte interesant pe care il puteți vedea mai sus. 
Ceilalti au citit si: