Apple ar fi programat evenimentul de lansare a lui iPhone 5se si iPad Air 3 pentru 22 martie

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Duminica 28-Feb-2016 16:21:47 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 734 ori
Dupa o buna perioada de timp in care am fost convinsi ca Apple isi va lansa noile produse pe 15 martie, azi descoperim ca evenimentul a fost programat pentru saptamana ce incepe pe 21 martie.
 
 Apple ar fi programat evenimentul de lansare a lui iPhone 5se si iPad Air 3 pentru 22 martie

Surse apropiate de Apple au fost citate de site-ul corean UnderKG, care afirma ca angajatilor Apple li s-a cerut sa fie disponibili pe data de 22 martie. UnderKG are o reputatie buna, pentru ca in 2014 a reusit sa puna mana pe iPhone 6 si 6 Plus inainte de lansarea oficiala. Productia lui iPhone 5se ar fi debutat deja si am avut parte si de destule scapari in ultimele saptamani.

E vorba despre un device cu ecran de 4 inch, cu sasiu metalic, muchii usor rotunjite si adoptand formatul si specificatiile lui iPhone 6/iPhone 6s. Vom gasi la interior un procesor Apple A9,  iar senzorul Touch ID si suportul NFC se afla pe lista. Tot pe 22 martie ar trebui sa vedem si iPad Air 3, care mai nou e perceput ca un iPad Pro de 9.7 inch. El ar avea fix acelasi dotari ca modelul de 12.9 inch, inclusiv difuzoare quad, procesor Apple A9X si 4 GB RAM, doar ca ecranul va fi mai mic.

Vom primi si suport Apple Pencil si Smart Connector. In cele din urma la acelasi eveniment ar trebui sa debuteze noi curele pentru Apple Watch si poate si noi MacBook-uri.
Ceilalti au citit si: