Publicat: Joi 05-Dec-2013 14:19:41 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 515 ori
Cei de la Vodafone au anunțat astazi, 5 decembrie, faptul ca aplicațiile pentru mobil dezvoltate și susținute de Vodafone au atins peste 3 milioane de descarcari realizate folosind tablete și smartphone-uri ce ruleaza iOS, Android și Windows Phone.
 
Aplicațiile mobile Vodafone au depașit 3 milioane de descarcari

Incepand de astazi, aplicațiile care și-au dovedit utilitatea pentru clienți ofera și mai multe beneficii și funcționalitați. Astfel, toți utilizatorii Vodafone, atat cei existenți, cat și cei noi vor beneficia de acces promoțional, gratuit la secțiunea TV by Vodafone din Seenow și la conținutul muzical extins din aplicația Zonga.

De asemenea, traficul este gratuit pentru utilizatorii Vodafone de smartphone-uri. Prin intermediul aplicației Seenow puteți urmari 43 de canale TV de pe orice device, iar Zonga, primul serviciu romanesc care ofera acces la un conținut muzical extins, ofera peste 20 de milioane de melodii ale artiștilor romani și straini. Printre aplicațiile Vodafone se numara: Transport Urban, SMS Parking, Star Taxi și Vodafone Cloud.




Ceilalti au citit si: