Aplicația mobilPay Master Card Mobile permite acum serviciul de plați online și pentru posesorii de carduri Maestro

Stiri Telefoane Financiare

Publicat: Joi 27-Mar-2014 19:54:47 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 273 ori
In cursul acestei zile, cel mai mare procesator de plați mobile din Romania, și anume NETOPIA mobilPay a anunțat faptul ca serviciul de plați online prin intermediul aplicației mobilPay Master Card Mobile este disponibil de acum și pentru posesorii de carduri Maestro.
 
Aplicația mobilPay Master Card Mobile permite acum serviciul de plați online și pentru posesorii de carduri Maestro

Astfel, posesorii de carduri Maestro vor puteea plati prin intemediul aplicației de pe smartphone-uri și tablete facturile sau cumparaturile realizate online. Aplicația mobilPay Master Card Mobile este disponibila atat pentru platforma Android, cat și pentru platforma iOS.

Antonio Eram, CEO-ul È™i fondatorul NETOPIA mobilPay a declarat: „La un an de la lansarea mobilPay MasterCard Mobile, plaÈ›ile prin aplicaÈ›ie s-au dublat la fiecare 3 luni. Este cel mai bun moment sa oferim È™i mai multor consumatori avantajul de a-È™i schimba portofelul cu telefonul. Practic, majoritatea utilizatorilor care folosesc carduri Maestro ca principal instrument de plata il pot inregistra in wallet È™i au acces imediat la toate beneficiile oferite de aplicaÈ›ie.




Ceilalti au citit si: