Publicat: Miercuri 19-Dec-2012 21:36:12 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 693 ori
Seenow are un parteneriat strans cu Vodafone. Acum au anunțat o lista de funcții noi. Au fost incluse noua canale TV: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Timișoara și TVR Targu-Mureș. Seenow cuprinde alte 44 de posturi TV live printre care și Travel Channel.
 
Aplicația Seenow primește un update la nivel de programe TV
 

Avem și cateva declarații oficiale:

Clientii Vodafone adopta extrem de rapid noile tehnologii si internetul de mare viteza, iar in topul preferintelor de consum se afla continutul video. Lansarea Travel Channel si a posturilor TVR dovedeste ca Seenow a devenit in ultimul an, datorita rolului sau de agregator de continut, una dintre cele mai importante platforme de distributie pentru smartphone, tablete, PC-uri si Smart TV-uri din Romania”, declara Ovidiu Paraschivescu, Team-Leader, Applications and Content, Vodafone Romania.

Lansarea celor 10 noi canale continua misiunea Seenow de oferi utilizatorilor o grila TV cat mai vasta. Procesul de agregare a unei set de canale TV pentru distributia pe Internet este unul complex si de durata, in principal din cauza modelelor de licentiere a continutului video. Cu toate acestea, tot mai multe canale TV adopta internetul ca mediu de distributie complementar. Seenow adreseaza nevoia specifica publicului care adopta tot mai mult consumul de continut video pe PC si dispozitive mobile. Epoca in care am pasit deja permite utilizatorului accesul la continut video live si la cerere (VOD) oricand, de oriunde s-ar afla si pe orice dispozitiv are la indemana. Un factor determinant in sustinerea acestor tendinte este si faptul ca Vodafone ofera traficul de date mobile gratuit in aplicatia Seenow, asigurand  o experienta de vizionare relaxata si continua”, a spus Catalin Clemente, Director Marketing si Vanzari, Direct One.

Care sunt toate programele TV din oferta Seenow:

TVR 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV, RTV, TVR News, Money.RO, CNN, France 24, OTV, TVR 2, TVR 3, TVR international, Kanal D, National TV, N24 plus, Transilvania Live, Nasul TV, Giga TV, Neptun TV, TV5 Monde, Deutsche Welle, Travel Channel, Travel Mix, Fashion, Transilvania Look, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR TG Mures, VP TV, Somes TV, TV City, Trinitas, Alpha&Omega, Kiss, UTV, Music Channel, Etno TV, Taraf TV, Favorit, Party TV si Mynele.

Un utilizator Vodafone poate accesa conținutul Seenow pe seenow.ro sau in aplicațiile dedicate de pe iOS și Android.




Ceilalti au citit si: