Angry Birds Seasons Ham Dunk Review (Allview X2 Twin): ce au in comun porcii si baschetul NBA? (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 27-Oct-2014 20:55:03 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 217 ori
Angry Birds Seasons a primit un nou update, unul sub numele Ham Dunk, care ne aduce zeci de nivele legate de fenomenul NBA. Din moment ce ne aflam la inceput de sezon NBA, Rovio a decis sa ofere nivele asociate acestei ligi.
 
Angry Birds Seasons Ham Dunk Review (Allview X2 Twin): ce au în comun porcii si baschetul NBA? (Video)

Primiti cate un nivel dedicat fiecarei echipe din NBA, dar cele 30 de nivele asociate sunt deblocate contra cost. Cele gratuite sunt 10, plus inca 5 pentru anumite tari precum China sau Turcia. Am testat jocul pe telefonul Allview X2 Twin, subiectul unui concurs recent organizat de Mobilissimo.ro. Jocul e plin de continuturi NBA, de la acele manusi mari ale publicului la cosuri de baschet, mingi Spalding si o noua pasare electrica care va curenta totul in jurul sau.
 
Angry Birds Seasons Ham Dunk

In nivelele contra cost deblocati si pasarea minge Spalding si trebuie sa recunosc ca noile nivele sunt cam usoare. Cu aceasta ocazie am descoperit si o noua sectiune in Seasons, una asociata sarbatorilor mai putin cunoscute. Daca Halloween si Craciunul sunt mainstream si au primit deja pachete de nivele, zile precum Bacon Day, Egg Day sau Columbus Day au primit cate un nivel dedicat. Avem si Ziua Jocurilor Video care include o multime de porci aranjati in forma unui joc clasic. 

Jocul e distractiv si aduce idei total originale cu privire la designul de nivel, deci primeste nota 8 de la noi. Il puteți descarca de aici pe Android, sau de aici, pe iOS.
 
Allview X2 Twin prețuri actualizate:
​eMAG.ro evoMAG.ro Cel.ro SensoDays.ro Allview.ro
 
Angry Birds Seasons Ham Dunk Review (Allview X2 Twin)
 




Ceilalti au citit si: