Angry Birds Go!, probabil jocul anului e acum disponibil gratuit in Play Store, App Store și pe Windows Phone

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 11-Dec-2013 18:27:38 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 593 ori
Am asteptat cu sufletul la gura Angry Birds Go!, marcand data de 11 decembrie in calendar, deoarece dupa cum bine stiti sunt mare fan Angry Birds. Ce nu stiti e ca sunt si mare fan Crash Team Racing si Mario Kart, iar acest joc seamana mult cu acele titluri.
 
Angry Birds Go!, probabil jocul anului e acum disponibil gratuit in Play Store, App Store si pe Windows Phone

Pentru a va scuti de cautare, puteti descarca Angry Birds Go! pentru Android, iOS si WP8 la finalul articolului. Jocul este disponibil gratuit si veti plati doar daca vreti cele mai tari masini din joc, care depasesc chiar si 100 de dolari la un moment dat. Rovio a creat un titlu de curse colorat, care include toate personajele faimoase si desenele Angry Birds si din seria de jocuri de pana acum.
 
Angry Birds Go!

Veti porni cu pasarea rosie si cateva optiuni de vehicule, pentru a continua cu toate faimoasele pasari si chiar si porci, plus numeroase upgrade-uri aduse masinilor cu care jucati. Puteti sa jucati o cursa standard, una contra cronometru, o cursa versus unu la unu si un nivel Fruit Splat, care e inspirat de Fruit Ninja si implica sa loviti o serie de fructe.
 
Angry Birds Go!

Jocul interactioneaza cu jucariile Telepods ca si Angry Birds Star Wars II si veti avea parte si de nivele cu boss, curse contra unor vehicule superdotate pe care se afla personaje celebre din Angry Birds. Le invingeti si le luati masina, iar apoi veti putea juca cu aceste personaje. Cum vi se pare jocul?

Iata si linkurile de download pentru iOS, Android si Windows Phone!




Ceilalti au citit si: