Publicat: Joi 30-Iul-2015 15:05:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 733 ori
Ultimii ani au adus o diversificare uriasa a genurilor de jocuri acoperite de Rovio in cadrul seriei Angry Birds. Am avut un joc de curse, un RPG, un titlu in care trageam cu bule colorate si chiar un endless runner cu roboti Transformers. Azi ne intoarcem la radacini, prin lansarea lui Angry Birds 2, disponibil in Play Store gratuit.
 
Angry Birds 2 lansat oficial, vine cu o multime de in app purchases

Acesta este primul mare sequel din 2010 incoace, desi diferite titluri derivate Angry Birds au mai existat. Lucrurile s-au schimbat total de la Angry Birds 1, iar noul joc include o multime de in app purchases, dar si o pasare noua si noi obiecte pe care le puteti folosi in nivele. Exista acum si vraji, nivele cu mai multe stagii si boss battles.
 
Angry Birds 2

In plus, acum avem si cate 3 vieti, fiecare dintre ele regenerandu-se in 30 de minute. Sau puteti incarca toate vietile cheltuind 60 de gems, in conditile in care 80 de gems costa 1 dolar. Rovio a promis ca va oferi early adopterilor multe gratuitati daca termina prima lume din joc in urmatoarele 2 saptamani. Grafica a evoluat in mod clar, parand acum desenata de mana, mai jucausa si porcii fiind mult mai animati.
 
Angry Birds 2 lansat oficial, vine cu o multime de in app purchases

Totul e plin de explozii si mediul destructibil e mai amplu. Revenim si noi cu o recenzie, de indata ce ne familiarizam cu jocul. Il puteți descarca de aici.




Ceilalti au citit si: