Android 6.0 Marshmallow disponibil pentru variantele deblocate de HTC One M9 in urmatoarele ore; Varianta 6.0.1 ajunge pe HTC One A9

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Joi 24-Dec-2015 03:02:49 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 547 ori
Prietenosul oficial HTC, Mo Versi, a anuntat pe Twitter ieri faptul ca in urmatoarele ore vom vedea doua actualizari importante pe handseturile HTC One A9 si HTC One M9.
 
Android 6.0 Marshmallow disponibil pentru variantele deblocate de HTC One M9 în urmatoarele ore; Varianta 6.0.1 ajunge pe HTC One A9

Vicepresedintele pe sectiunea Product Management se referea la actualizarea la Android 6.0.1 pentru varianta deblocata de HTC One A9, in vreme ce HTC One M9 avea sa primeasca Android 6.0 Marshmallow, tot in varianta deblocata. Cu ceva vreme in urma compania taiwaneza le promisese utilizatorilor ca viitoarele actualizari software pentru Android aveau sa soseasca in aproximativ 15 zile dupa lansarea lor pe terminalele Nexus.

Se pare ca promisiunea a fost respectata, iar Android 6.0.1 a sosit pe HTC One A9. Inca nu e clar totusi cand vor respecta perioada de actualizare si terminalele vandute de operatori, aici fiind mai degraba importanta viteza cu care se misca operatorii care testeaza si aproba softul cel nou. Daca vreti sa fiti la zi cu modificarile si actualizarile de genul, e o idee buna sa il urmariti pe Mo Versi pe Twitter si sa aruncati o privire pe aceasta pagina.

Pentru cei curiosi, Android 6.0.1 adauga doar emoji-uri noi si rezolva probleme de securitate si ceva buguri din Marshmallow.




Ceilalti au citit si: