Alien Creeps TD Review (Mstar S700): tower defense cu extratereștri si gameplay dificil, dar si level design prea repetitiv (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 02-Noi-2015 18:05:25 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 226 ori
Atunci cand am testat telefonul Mstar S700, am testat si jocuri pe acel model. Printre ele se numara si Alien Creeps TD, un tower defense gratuit in Play Store si lansat in vara lui 2014. Jocul vine de la Outplay Entertainment si include foarte multe tipuri de unitati inamice.
 
Alien Creeps TD Review (Mstar S700): tower defense cu extratereștri si gameplay dificil, dar si level design prea repetitiv (Video)

Exista 3 moduri de joc in fiecare nivel, fiecare cu alta dificultate si IAP-uri destul de multe. Puteti actualiza turnurile, dar exista doar 4 tipuri principale de turnuri: mitraliera, baraca cu soldati, lasere si rachete. In plus, aveti si Tesla ca turn special si cu energie limitata si puteti chema soldati si air strike in ajutor. In avantgarda luptei se afla un erou special, care poate face level up.

Din pacate toti ceilalti eroi costa destul de mult si ii veti putea folosi doar in misiuni speciale dedicate. Un avantaj e ca acest titlu se poate juca offline, iar ca in orice tower defense care se respecta, inamicii vor sosi in valuri si daca ii chemam mai devreme primim resurse extra. Cu ele cumparam noi turnuri sau upgrade-uri pentru cele actuale.
 
Alien Creeps TD

Unitatile inamice au anumite vulnerabilitati sau puncte forte, precum un scut special, sau rezistenta la atacuri terestre sau aeriene. Baza voastra are 20 de vieti, deci nu trebuie sa lasati sa treaca mai mult de 19 inamici, cu toate ca in misiunile speciale Veteran sau Spec Ops veti avea doar o singura viata. Veti primi stele in nivele in functie de cat de bine va descurcati, iar ele sunt necesare pentru a debloca nivele ulterioare.

Efectele vizuale arata excelent si am fost surprins de cat de variat e designul inamicilor, fie ei zburatori, terestri sau diferite creaturi spatiale. Eroul principal are o viata regenerabila si poate chiar invia daca a fost ucis, iar marele dezavantaj al jocului il reprezinta level designul foarte repetitiv. Dupa primele 10 misiuni gameplayul devine foarte dificil din pacate.

Am apreciat divertismentul acestui joc, dar repetitivitatea il ingroapa si avem prea putine turnuri. Nota sa este de 8.2 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Review Alien Creeps TD, prezentat pe telefonul Mstar S700
 




Ceilalti au citit si: