Alcatel ar putea pregati un smartphone Windows 10 din zona high-end; Idol 4 Pro promite 4 GB RAM și un chip Snapdragon 820

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Vineri 11-Mar-2016 10:37:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 823 ori

Alcatel Idol 4 este unul dintre smartphone-urile lansate in cadrul show-ului Mobile World Congress din Barcelona, un terminal cu design interesant ce include și difuzoare stereo frontale. Potrivit unui zvon recent sosit in presa, se pare ca Alcatel are in plan și lansarea unei versiuni Pro pentru acest model, una cu Windows 10 la bord.
 


 

Potrivit acestor detalii, noul telefon va sosi intr-un corp metalic foarte subțire, avand totodata parte și de specificații din zona high-end. Se așteapta integrarea unui display de 6 inch cu rezoluție Full HD sau QHD, a unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și a unui chip de 4 GB memorie RAM.

Alte specificații vehiculate pentru Alcatel Idol Pro 4 sunt reprezentate de catre o camera foto principala de 22 megapixeli, de un senzor frontal de 10 megapixeli și de catre modulul de 64 GB memorie interna. Aparent, telefonul va oferi suport Windows Continuum prin care devine un soi de unitate desktop odata conectat la un monitor.

Ceilalti au citit si: