Publicat: Duminica 27-Oct-2013 13:09:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 504 ori
Se pare ca Alcatel e gata sa se faca remarcata pe piata de tablete, prin intermediul modelului One Touch Pop 7, pe care il puteti admira mai jos. Acesta este un device colorat cu Android, iar pentru cei care se intreaba Alcatel se afla acum sub aripa asiaticilor de la TCL, regasindu-si astfel directia.
 
Alcatel One Touch Pop 7, o noua tableta colorata cu Android

Deocamdata avem parte doar de aceasta scapare, o imagine postata pe Google+ de @evleaks. Alcatel One Touch Pop 7 va sosi in culori ca galben, roz, albastru si rosu si din pacate nu avem si specificatii pentru device. Daca ne permiteti sa speculam, ei bine putem presupune ca terminalul va sosi cu o rezolutie de 1280 x 800, procesor quad core MediaTek, 1 GB RAM si Android 4.2.2.

Vom avea si Bluetooth si WiFi la bord, 8 sau 16 GB memorie interna, slot microSD eventual si poate si camera in zona din spate, desi nu pare genul acela de tableta. Carcasa va fi cel mai probabil din plastic, iar grosimea va fi undeva pe la 9 sau 10 mm. Ati cumpara o astfel de tableta Alcatel la un pret de... sa zicem 200 de euro?




Ceilalti au citit si: