Alcatel OneTouch X1, unul dintre proiectele anulate ale producatorului chinez se afișeaza intr-un clip hands-on; probabil cel mai aratos device Alcatel de pana acum

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Sâmbata 12-Dec-2015 19:03:55 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1021 ori
Alcatel este o companie ce nu prea impresioneaza la capitolul design atunci cand vine vorba despre terminalele mobile aduse pe piața. Dar astazi avem ocazia sa aflam mai multe despre un smartphone anulat al celor de la Alcatel și anume OneTouch X1, probabil cel mai aratos telefon al producatorului de pana acum.
 
Alcatel OneTouch X1

Din cate putem vedea, acest device aduce destul de mult cu smartphone-ul de buget OnePlus X lansat in urma cu 2 luni. Avem parte de un corp uni-body cu rama metalica și suprafețe din sticla, de o protecție 2.5D aplicata peste ecran, dar și de un buton home fizic ce ne amintește de iPhone 6/6s.
 
Alcatel OneTouch X1 Spate

Pe partea de specificații tehnice, acest terminal urma sa aduca un display Super AMOLED HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, dar și un GPU Adreno 405. La pachet se afla 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare + slot microSD, o camera foto principala de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2, și un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0.
 
Alcatel OneTouch X1

Alte dotari sunt reprezentate de catre bateria de 2150 mAh, de sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop și de conectivitate 4G LTE. Coincidența sau nu, Alcatel OneTouch X1 masoara 6.9 mm in grosime și cantarește 142 grame, dimensiuni aproape identice cu OnePlus X (6.9 mm / 138 grame).
 

Lasand acest aspect deoparte, aflam ca telefonul urma sa ajunga pe piața la un preț de aproximativ 218 dolari, suma chiar mai accesibila decat cea pentru care este comercializat OnePlus X. Din pacate nu avem detalii despre motivul ce i-a facut pe cei de la Alcatel sa renunțe la producția acestui device.




Ceilalti au citit si: