Publicat: Marti 16-Noi-2010 16:22:57 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 830 ori
Şi Alcatel s-a alaturat numelor mari de companii care produc telefoane Android, prin intermediul modelului OT-980. Acest terminal a fost recent analizat de catre Mobile Review, care a realizat urmatoarea recenzie video. Aceasta este din pacate in limba rusa, dar macar putem vedea handsetul in actiune:
 

Avem de-a face cu un slider QWERTY, care aminteste oarecum de Palm Pre ca design si vine cu suport pentru conectivitate 3G, WiFi si GPS. Android 2.1 este OS-ul ales pentru acest telefon, care impresioneaza placut prin viata bateriei de 1150 mAh, oferind 8 ore de convorbiri GSM si pana la 35 de ore de playback audio.
 
Alcatel OT-980

La capitolul minusuri mentionam grosimea telefonului, de 15.9 mm si poate si ecranul cu o calitate neimpresionanta, diagonala de 2.8 inchi si rezolutia de 320 x 240 pixeli. Rezolutia si calitatea imaginii nu sunt chiar cele mai bune si avem de-a face mai degraba cu un display rezistiv decat capacitiv in acest caz.

Din pacate trebuie sa continuam cu minusurile si la aspectul camera, aceasta oferind un senzor de 2 megapixeli si descurcandu-se fara blit. O alta problema este faptul ca, acesta fiind un telefon Android, veti putea fotografia doar daca aveti un card SD in handset. Din pacate Alcatel OT-980 nu vine cu unul in pachet, deci va trebui sa platiti in plus pentru a face fotografii...

Mai multe detalii aflati din recenzia de mai sus, in special daca sunteti vorbitori de rusa.




Ceilalti au citit si: