Ai putea fi platit 50 de dolari pe luna pentru a afisa reclame pe ecranul telefonului/tabletei (Video)

Stiri Telefoane Advertising

Publicat: Sâmbata 09-Mar-2013 15:19:52 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 878 ori
Daca unii spera sa se imbogateasca dand click-uri pe reclame pe web cu farsa numita Bux, ei bine acum exista o noua modalitate de a face bani... cu telefonul. Aparent exista o aplicatie numita SmartAds, aflata in stadiu de proiect pe IndieGoGo, care va ofera 50 de dolari pe luna pentru a afisa reclame pe lockscreen-ul smartphone-ului vostru.

Ai putea fi platit 50 de dolari pe luna pentru a afisa reclame pe ecranul telefonului/tabletei (Video)

Proiectul nu a reinventat roata si nu este revolutionar, de vreme ce Amazon face asta cu tabletele sale de ceva vreme. SmartAds va afisa reclame relevante inainte sa deblocati telefonul si de fiecare data cand vizualizati o reclama primiti un mic comision. Suma de 50 de dolari reprezinta un soi de nivel maxim pe care il poate atinge o persoana, dar retineti ca e vorba de 25 de dolari pe telefon si 25 pe tableta.

Va fi interesant sa vedem unde ajunge acest proiect, care necesita 50.000 de dolari finantare in urmatoarele 2 saptamani pentru a fi pus pe picioare. Majoritatea sustinatorilor sai vor fi probabil publisheri din domeniul reclamelor sau investitori care vad potentialul, asta daca nu vine Amazon cu un proces si inchide sandramaua.
 




Ceilalti au citit si: