Age of Empires: World Domination lansat pe iOS si Android; Disponibil gratuit in unele parti ale globului

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 08-Dec-2015 14:11:48 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 505 ori
Un nou titlu Age of Empires a sosit pe iOS si Android azi, sub numele de Age of Empires: World Domination. Din pacate el trece prin ceea ce se numeste un soft launch, fiind disponibil doar in unele tari de pe glob, din pacate nu si in Romania.
 
Age of Empires: World Domination lansat pe iOS si Android; Disponibil gratuit în unele parti ale globului

Cu peste 20 de milioane de copii vandute, celebra serie RTS nu este la primul joc pe mobil totusi. Chiar noi la Mobilissimo.ro am testat jocul Age of Empires: Castle Siege si din pacate nu am fost prea impresionati. Revenind la World Domination, el va permite sa controlati multiple civilizatii de-a lungul istoriei si sa retraiti batalii epice, folosind si eroi faimosi.
 

Acest AoE ofera o personalizare nelimitata a imperiului, posibilitatea de a crea structuri variate si a alege un arbore tehnologic potrivit fiecarui imperiu. Peste 100 de eroi legendari sunt inclusi, de la Ioana D'Arc, Regele Arthur la Knut cel Mare. Controlul e bazat pe tap, drag and drop si swipe, iar pentru cei care vor sa faca grinding exista si un mod Auto de lupta.

Cu putin noroc acest titlu nu va fi o clona de Clash of Clans si din cate vad in trailerul de mai sus, grafica respecta abordarea din titlurile mai vechi. Orasele sunt mult mai mari decat in AoE cel testat de noi si grafica de desen animat a disparut din fericire. Asteptam jocul si in Romania!
Ceilalti au citit si: