Adrenaline Rush Review (Mstar S700): o clona de Asphalt Overdrive cu grafica fistichie si gameplay nefinisat (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 31-Iul-2015 09:40:49 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 515 ori
Adrenaline Rush este un joc disponibil gratuit in Play Store, unul dintre acele endless runnere care folosesc automobile ca personaje de "alergatura". Am testat acest titlu pe telefonul Mstar S700, pe care grafica sa fistichie a aratat bine.
 
Adrenaline Rush Review (Mstar S700): o clona de Asphalt Overdrive cu grafica fistichie si gameplay nefinisat (Video)

Jocul reprezinta o clona a lui Asphalt Overdrive, prin prisma temei si abordarii sale. Vom putea naviga nu doar pe 3 benzi aici, ci pe aproximativ 6, pentru ca avem si contrasens. Putem face si takedowns, lovind automobile din lateral, dar distantele intre masini sunt aproximative si ne vom trezi ca lovim din fata sau spate vehiculul in loc sa il lovim din lateral.

Acest runner are o usoara senzatie de GTA, cu nuante de cyan si neon aplicate din belsug pe ecran. Automobilele si fundalul sunt stilizate precum un desen animat, iar actiunea e cam prea lenta, chiar si pentru un joc casual/arcade. Va trebui sa apasam pe dreapta sau stanga ecranului pentru a schimba directia, dar si sa tinem apasat putin apoi.
 
Adrenaline Rush

In cale aveti pe langa automobile si obstacole, precum tepi sau mine sau baraje anti viteza si mai sunteti urmariti si de politie. Scopul e sa adunam destui bani pentru urmatorul automobil si unele upgrade-uri. Atunci cand ne ciocnim definitiv, putem folosi un revive, dar acela costa destul de mult, in unitati greu de obtinut (o pilula verde). Spre deosebire de alte titluri din acest gen, nu prea avem mult trafic in cale.

Un joc cu grafica interesanta, dar oarecum plicticos Adrenaline Rush primeste un 7 din 10 de la noi. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Puteți comanda telefonul Mstar S700 (sau afla prețul lui) de aici.
 
Adrenaline Rush Review (Mstar S700)
 




Ceilalti au citit si: