Publicat: Joi 09-Iul-2015 13:50:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 840 ori
Actiunile HTC au scazut la un nou prag negativ record, de doar 2.2 dolari, in conditiile in care pe 1 iunie va informam ca ele erau la 3.25 dolari. Ingrijorarea investitorilor continua, pe masura ce HTC isi cauta o directie de urmat in jumatatea a doua a acestui an.
 
Actiunile HTC scad la un nou prag record: 2.2 dolari; Îngrijorarea investitorilor creste

HTC anunta cu cateva zile in urma ca a inregistrat pierderi de peste 200 de milioane de dolari in trimestrul 2 al acestui an, iar efectele anuntului se fac acum simtite. Marea problema in ultimele 3 luni a fost cererea scazuta de modele Android high end si vanzarile sub asteptari pe piata din China. HTC a inregistrat vanzari cu 60% mai mici in luna iunie a acestui an fata de aceeasi luna anul trecut.

Vanzarile pe iunie au fost cele mai mici din februarie 2014 incoace. Expertii prezic ca actiunile vor mai pierde cel putin 0.3 dolari din valoare in restul anului 2015. In aceste conditii modelul Aero de la toamna devine nu doar interesant, ci necesar pentru a salva un an deloc bun pentru HTC. Am dori totusi sa vedem si niste noutati din gama Desire...




Ceilalti au citit si: