Actiunile HTC inregistreaza un salt cu peste 20% in 2 zile, in urma precomenzilor peste asteptari pentru HTC Vive

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 08-Mar-2016 18:37:26 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 749 ori
Scriam ieri legat de faptul ca veniturile HTC pe primele 2 luni ale acestui an sunt in scadere fata de anul trecut. Ei bine, actiunile companiei inregistreaza salturi spectaculoase in aceste zile, datorita precomenzilor peste asteptari pentru headsetul VR Vive.
 
Actiunile HTC înregistreaza un salt cu peste 20% în 2 zile, în urma precomenzilor peste asteptari pentru HTC Vive

Aflati ca actiunile HTC au crescut cu aproape 21% vineri si sambata, desi compania anuntase venituri foarte scazute vineri. Valoarea atinsa de actiuni dupa crestere e similara cu cea din vara lui 2015. E interesanta pozitionarea HTC si orientarea sa catre realitate virtuala si purtabile, prin produse ca HTC Vive sau UA Healthbox.

Oficiali ai companiei anuntau cu cateva zile in urma ca in primele 10 minute de disponibilitate a precomenzilor, Vive a inregistrat 15.000 de unitati rezervate. HTC a mai anuntat si ca a livrat prima serie de unitati UA HealthBox, care la randul lor sunt sold out si nu sunt chiar ieftine, la 400 dolari. In schimb Vive costa 799 dolari si spre deosebire de alte headseturi VR de la producatori de telefoane si tablete, acest model se conecteaza la PC si are si joystickuri speciale, el neavand nevoie de un smartphone integrat.

Oare peste 5 sau 10 ani ne vom gandi la HTC ca un nume mare in zona de fitness si gaming si vom uita ca au produs vreodata telefoane? In lumea tehnologiei moderne orice e posibil!
Ceilalti au citit si: