Acea prima fotografie cu Nexus 5 2015 ar putea fi un fals; Acelasi model descoperit pe web cu branding Lumia

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 19-Aug-2015 10:24:31 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 923 ori
Uneori Reddit e o mina de aur, atunci cand te confrunti cu zvonuri si nu stii ce e real si ce nu. Şi credeti-ma, in lumea smartphone-urilor asa ceva se intampla zilnic. Avem parte de foarte multe scapari de terminale nelansate inca si uneori ceva e suspect... cum e si cazul acelei prime imagini hands on cu Nexus 5 2015.
 
Acea "prima fotografie cu Nexus 5 2015" ar putea fi un fals; Acelasi model descoperit pe web cu branding Lumia

Se pare ca initial telefonul din imagine era un device Lumia, ba chiar unul atat de vechi incat avea si branding Nokia pe el. Handsetul a fost probabil si el subiect de zvonuri, poate chiar fiind acel model Lumia 940 anulat in cele din urma. Ei bine, un Photoshopper nu prea abil ar fi sters toate logo-urile suspecte, inclusiv Nokia, Pureview si Zeiss Tessar si ar fi adaugat scannerul de amprente sub camera, creand modelul LG.

Astfel a fost realizat acel "Nexus 5 2015" si discutia merge mai departe de atat, unii comentatori de pe Reddit comparand presupusele dimensiuni ale acestui model cu cele scapate pentru LG Nexus 2015. Exista si un alt curent tot pe Reddit, unde de fapt se afirma ca acel Lumia a aparut de nicaieri si ca LG Nexus 5 2015 e terminalul real, iar acel Lumia e doar o "inscenare".
 
Acea "prima fotografie cu Nexus 5 2015" ar putea fi un fals; Acelasi model descoperit pe web cu branding Lumia

O dovada clara ca e ceva suspect e acel mic logo LG atat de blurat in fotografia "Nokia". Voi la care curent aderati in acest caz? Nokia sau LG?




Ceilalti au citit si: