A inceput weekendul de Internet nelimitat gratuit de la Vodafone, pentru toti utilizatorii de telefonie din Romania

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Sâmbata 13-Feb-2016 16:22:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1976 ori
Dupa cum va informam aici, Vodafone Romania va oferi in acest weekend Internet nelimitat gratuit, pentru toti utilizatorii de telefonie mobila din Romania. Chiar si cei care nu sunt clienti pot cere o cartela la reprezentantele Vodafone si beneficia de serviciu.
 
A început weekendul de Internet nelimitat gratuit de la Vodafone, pentru toti utilizatorii de telefonie din România

Oferta vine la fix pentru ca acesta e weekendul cu Valentine's Day si va curge mult trafic pe site-urile de rezervari la restaurante, filme si cadouri. Intre timp, reprezentantii Vodafone ne anunta ca aceasta a doua initiativa de a da Internet nelimitat gratuit romanilor, a generat un trafic de date considerabil inca de la orele 00:00, cu o crestere de aproximativ 25% fata de acelasi interval orar din weekendul trecut.

Printre judetele cu trafic crescut se numara Bucuresti, Prahova si Constanta, cu o evolutie intre 14% si 46%, fata de intervalul 00:00 - 10:00 din data de 6 februarie. Predomina consumul de continut video, in special YouTube pentru trafic, dar si site-urile de socializare si browsing. De remarcat si ca intre ora 00:00 si 10.00 nu s-a inregistrat o crestere a apelurilor in call center.
Ceilalti au citit si: