ASUS ZenFone Zoom Unboxing: cel mai subtire smartphone cu zoom optic 3X ajunge pe masa de teste Mobilissimo.ro, cu extra topping de blitz (Video)

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Vineri 11-Mar-2016 21:12:50 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1337 ori
La doar o zi dupa ce telefonul ASUS ZenFone Zoom a fost lansat oficial in Romania, iata ca il avem si noi la teste si va prezentam unboxingul de mai jos. Acest model se remarca prin faptul ca e cel mai subtire smartphone cu zoom optic 3X de pe piata.
 
 ASUS ZenFone Zoom Unboxing

El costa 2.230 lei si noi testam versiunea ZX551ML, care aduce 4 GB RAM si un procesor quad core Intel Atom Z3580. Vedeta este insa camera de 13 megapixeli, cu stabilizare optica, telemetru laser, lentile Hoya, senzor Panasonic si zoom optic 3X. In cutia acestui device se afla un lanyard, blitzul extern ZenFlash, care se ataseaza magnetic la telefon si se conecteaza via cablu USB, dar si incarcatorul, manulul, castile si cablul USB.
 
 ASUS ZenFone Zoom, continutul cutiei

Telefonul vine pe negru sau alb, ruleaza Android 5.0 Lollipop cu Zen UI aplicat peste si cantareste 185 de grame. Masoara intre 5 si 11.95 mm in grosime, de la cel mai subtire la cel mai gros punct al sau si integreaza si un display Full HD de 5.5 inch, dar si o baterie de 3000 mAh. In fata se afla o camera de 5 MP pentru selfie, iar in unboxing am aruncat si o scurta privire asupra interfaței camerei, dar si a lui Zen UI. Revenim foarte curand cu un review si evident mostre foto. [FORUM]
 
 ASUS ZenFone Zoom scos din cutie

Cordon  ASUS ZenFone Zoom

Casti  ASUS ZenFone Zoom
 
ASUS ZenFone Zoom, prețuri actualizate:
QuickMobile.ro MarketOnline.ro F64.ro ITGalaxy.ro Compari.ro
 
 ASUS ZenFone Zoom Video Unboxing
 




Ceilalti au citit si: