Publicat: Luni 30-Noi-2015 01:32:04 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1268 ori
ASUS ZenFone Selfie se incadreaza intr-o categorie de produse care are tot mai multe modele in ultima vreme: telefoanele selfie. Noi am testat versiunea ZD551KL a acestui terminal, lansata in luna august si care se remarca prin blitzul camerei frontale. Acest produs costa 1.149 lei la Quickmobile in versiunea de 16 GB si 1.299 lei in varianta de 32 GB.
 
ASUS ZenFone Selfie Review

Retineti ca suntem deja familiarizati cu gama ZenFone, dupa ce am testat ASUS ZenFone 2 si ASUS ZenFone Laser. Sa trecem acum la design. ZenFone Selfie masoara 10.8 mm in grosime, cantareste 170 de grame, deci are in mare aceeasi greutate si grosime ca ZenFone 2 Laser si ZenFone 2. Şi spatele curbat e pastrat, iar la marginea muchiilor grosimea ajunge la 3.9 mm.
 
ASUS ZenFone Selfie, privit din spate

Carcasa e fabricata din plastic, iar aderența este buna. In ciuda faptului ca avem de-a face cu un phablet aici, acest model e usor de utilizat cu o singura mana. De remarcat si ca ZenFone Selfie e mai gros si mai greu decat HTC Desire 820, care cantareste 155 de grame si masoara 7.7 mm in grosime. Telefonul vine pe negru, alb, roz, albastru, gri sau auriu, aceasta din urma versiune fiind cea pe care o testam noi.

Este un device comod, cu muchii groase ale ecranului si o constructie solida. In zona frontala regasim camera selfie, difuzorul, blitzul dual LED, 3 butoane capacitive si acel model circular de sub butoane, specific ASUS. In spate se afla camera principala cu blitz dual LED si telemetru laser, dar si butoanele de volum, care raspund bine la apasare, dar sunt zgomotoase. Tot aici gasim si difuzorul, iar capacul spate e greu de inlaturat.
 
ASUS ZenFone Selfie din lateral

Sub ele exista cele doua slot-uri micro SIM, cel microSD si bateria inlaturabila, iar difuzorul e mai mic decat il face sa para grila sa. Sus ZenFone Selfie include jackul audio, butonul Power cu feedback OK si microfonul. Pe lateral nu avem elemente de design deosebite, iar jos exista inca un microfon si portul microUSB.

Per total smartphone-ul are un design solid, utilitar si comod, singurele neajunsuri fiind butoanele zgomotoase si capacul spate greu de inlaturat. Pentru design nota este de 8.7 din 10. Trecem la hardware, unde ZenFone Selfie pune la bataie un display de 5.5 inch Full HD, cu protectie Gorilla Glass 4 si panou IPS, plus un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, cel intalnit si pe HTC Desire 820 si ASUS ZenFone Laser.
 
Specificatii ASUS ZenFone Selfie

Primim si GPU Adreno 405, 2 sau 3 GB RAM LPDDR3, 16 sau 32 GB stocare si un slot microSD cu suport pentru pana la 128 GB. In spate gasim camera de 13 MP cu blitz dual LED, iar in fata o camera de 13 MP cu acelasi tip de blitz. Pe partea de conectivitate, urmatoarele optiuni sunt disponibile: HSPA+, LTE cu viteza de download de 150 Mbps, GPS, Glonass, WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 si doua slot-uri SIM cu suport dual standby.

Senzorii sunt acestia: accelerometru, G Sensor, busola digitala, giroscop, de proximitate, hall sensor si de lumina ambientala. Pentru hardware nota este de 9.3 din 10. In ce priveste bateria, ZenFone Selfie are o unitate Li-Po de 3000 mAh, care pe hartei asigura 255 de ore de functionare in standby sau 23.1 ore de convorbiri.
 
ASUS ZenFone Selfie, test baterie video playback

La testul nostru, de playback video HD in bucla, cu WiFi pornit si luminozitate la 200 LUX am atins 10 ore si 11 minute de playback, ceea ce e excelent. Depasim Galaxy Note 3 (9 ore si 30 de minute), Galaxy S6 (9 ore si 49 de minute), dar si Microsoft Lumia 640 XL LTE (9 ore si 49 de minute). Am fost intrecuti totusi de ASUS ZenFone 2 Laser (11 ore si 11 minute), Samsung Galaxy S5 (11 ore si 4 minute) si HTC One M8 (10 ore si 15 minute).
 
ASUS ZenFone Selfie, test baterie utilizare continua

In PCMark am testat durata de utilizarea continua, ajungand la 6 ore si 47 de minute, ceea ce iarasi e bine. Depasim urmatoarele modele: OnePlus 2 (6 ore si 25 de minute), Xperia M5 (5 ore si 48 de minute) si ASUS ZenFone 2 (5 ore si 45 de minute). Totusi, valoarea de mai sus e sub Huawei Honor 4X (7 ore si 30 de minute), Galaxy S6 (7 ore si 6 minute) sau Allview E3 Sign (7 ore si 15 minute).
 
ASUS ZenFone Selfie, timp de incarcare baterie

Incarcarea se realizeaza in 2 ore si 47 de minute, fiind destul de lunga, dar in limite rezonabile. Am depasit HTC Desire 820, care atinge 2 ore si 57 de minute de incarcare, Xperia M5 (3 ore si 4 minute) sau iPhone 6 Plus (3 ore si 16 minute). Evident, sunt si handset-uri care se incarca mai rapid: Huawei P8 Lite (2 ore si 41 de minute), HTC One M8 (2 ore si 30 de minute) si iPhone 6 (2 ore si 10 minute).

In zona de Setari gasim urmatoarele moduri ale bateriei:
Performance: utilizare crescuta a procesorului, luminozitate ridicata. Normal: ajustare inteligenta a procesorului si luminozitatii Power Saving: retele dezactivate in standby Super Saving: pastreaza functiile de telefonie, SMS si alarma si dezactiveaza reteaua Custom: personalizeaza utilizarea procesorului, luminozitatea, utilizarea retelei si extinde standby-ul
Puteti selecta si ce aplicatii sa primeasca notificari in timp real si mai exista si optiunea Smart Switch, cu care alegeti la procent sa porneasca modurile Power Save. Avem si Auto Start Manager, care opreste pornirea automata a unora dintre aplicatii. Nota pentru baterie este de 9.4 din 10. In ce priveste acustica, playerul muzical are interfata tipica Zen UI si functii ca Sleep Timer, personalizare a culorii temei si un egalizator cu reglaje pentru volum, bas, treble, amplificare a dialogului si egalizare personalizata in 5 frecvente.
 
Difuzorul lui ASUS ZenFone Selfie

Putem alege si egalizatorul stock din Android sau Audio Wizard de la ASUS cu optiunile de mai sus. Experienta acustica implica un volum ridicat, sunet clar, bas OK, fara distorsionare si nu va fi acoperit difuzorul pe o suprafata plata, datorita spatelui curbat. Percutia se aude in mod deosebit bine aici. Tehnologia Sonic Master de la ASUS isi spune cuvantul.
 
Castile sunt aceleasi de la ASUS ZenFone Laser, adica negre, elegante si comode, cu un varf cauciucat care sta excelent in ureche si un design inclinat. Firul e destul de lung si se incurca usor, iar telecomanda e mica. La casti volumul e ridicat, basul e OK, sunetul e clar, iar notele inalte se aud excelent. As putea spune ca acest casti se aud mai tare decat Apple Earpods.
 
Putere volum ASUS ZenFone Selfie

Avem la dispozitie si radio FM aici, cu o interfata aratoasa, functie Sleep Timer, dar posturile sunt gasite cam greu. Aplicatia Audio Wizard are urmatoarele moduri acustice: movie, music, gaming, vocal si smart, fiecare cu reglaje diferite in functie de activitatea pe care o realizati pe terminal. La testul cu decibelmetrul am atins 84.8 dBA in fata si 85.5 dBA in spate, ceea ce este bine.
 
ASUS ZenFone Selfie, putere volum comparat cu alte telefoane

Depasim modele ca ASUS ZenFone 2 Laser (85 dBA), iPhone 6 Plus (83.8 dBA) sau Huawei Honor 6 Plus 82.7 dBA), dar sunt si modele mai zgomotoase, precum ASUS ZenFone 2 (89.1 dBA), LG AKA (86.4 dBA) sau Sony Xperia E4G (86.5 dBA). Nota pentru multimedia este 9.2 din 10. Trecem la display, cu un panou IPS LCD Full HD de 5.5 inch, cu protectie Gorilla Glass 4.
 
Ecranul lui ASUS ZenFone Selfie

Acesta vine cu laminare completa a ecranului si ASUS TruVivid, care implica utilizarea a 4 straturi in loc de 2 pentru realizarea ecranului. ASUS promite aici o gama a culorii NTSC de 72% si suport pentru interactiunea cu manusi. Densitatea este de 403 ppi si avem la dispozitie si un strat anti amprente. Galeria serveste drept player video, iar experienta de vizualizare implica unghiuri largi de vizualizare, culori vii si acest ecran e un pic mai clar decat ZenFone 2 Laser ce avea rezolutie 720p.
 
Cat de luminos este ecranul lui ASUS ZenFone Selfie

Din pacate luminozitatea nu e foarte ridicata si nici lizibilitatea la soare nu e buna. Pixelii sunt de tip RGB Stripe, iar la testul cu luxmetrul am atins 285 LUX, deci in acest an ZenFone-urile continua sa aiba luminozitate slaba. Depasim totusi ASUS ZenFone 2 Laser (274 LUX), LG G Flex 2 (266 LUX) si Sony Xperia E4 (217 LUX). Suntem sub ASUS ZenFone 2 (323 LUX), HTC Desire 816 (362 LUX) si Sony Xperia Z1 (373 LUX).
 
Luminozitate ecran ASUS ZenFone Selfie

In zona de Setari a ecranului se afla optiuni legate de font (stil si marime), dar si Screen Color Mode, care permite reglarea temperaturi culorilor cu un slider si aplicarea urmatoarelor Moduri de utilizare: Balance, Blue Light Filter, Vivid si Custom (cu 2 slidere pentru nuanta si saturare). Nota pentru display este de 7.3 din 10 pentru ZenFone Selfie, din cauza luminozitatii scazute.
 
Camera lui ASUS ZenFone Selfie

Şi acum iata-ne ajunsi la camera, cu un senzor de 13 MP in spate, cu deschidere F/2.0 filtru Blue Glass si blitz Real Tone. Senzorul e produs de Toshiba si vine cu focalizare laser in 0.03 secunde. La bord se afla si tehnologie PixelMaster 2.0, iar trecand la camera frontala, ea pune la bataie tot un senzor Toshiba de 13 MP, cu deschidere F/2.2, unghi de vizualizare de 88 de grade, filtru Blue Glass și blitz Real Tone.

Camerele au si lentila Largan cu 5 prisme, iar telemetrul laser are rolul de a masura distantele pana la subiecti si a ajuta la focalizare mai rapida si precisa. Camera principala permite realizarea macro-uri la 6 cm conform ASUS. Aplicatia Camera se deschide rapid, iar in stanga interfaței se afla optiunile pentru blitz, shortcut catre camera frontala si setarile: ISO pana la 800, balans de alb, expunere, optimizate (Auto/Off/Manual cu optiuni pentru saturare, contrast, claritate, reducere a zgomotului, backlight si imbunatatire a detaliilor).
 
Interfata camera ASUS ZenFone Selfie

Rezolutia poate fi reglata la 13 MP in 4:3 sau 10 MP in 16:9. Exista si optiuni precum Anti Shake si calitate a imaginii (fine/standard), plus Time Stamp, shutter touch, self timer, captura in rafala (turbo, fast, slow, off). Focalizarea poate fi Smart/Continua/Infinity, iar Metering Mode are reglajele Center Weighted sau Average.

Auto expunerea touch si detectarea faciala incheie lista de optiuni, iar pe partea de video putem regla balansul de alb, expunerea, rezolutie (Full HD, HD), stabilizarea si calitatea (performanta sau calitate). Smart Brightness, ghid si anti flicker incheie aceasta lista. Modurile de captura sunt ca de obicei generoase pentru un terminal ASUS: Auto, Manual, HDR, Beautification, Super Resolution, Low Light, Night, Depth of Field, Effect, G F, Panorama, Miniature, Time Rewind, Smart Remove, All Smiles, Slow Motion si Time Lapse.
 
Setari camera ASUS ZenFone Selfie

Modul Manual il vom scoate in evidenta pentru optiunile oferite si anume histogram si boloboc digital, plus reglaje pentru balans de alb (slider cu grade Kelvin), expunere, ISO si shutter (de la 1/1000 secunde la 32 secunde), in conditiile in care un LG G4 ofera shutter de la 1/6000 secunde la 30 secunde. Focalizarea e reglata de la macro la landscape, iar pentru video avem cam aceleasi optiuni. Modul Beauty subtiaza obrajii, mareste ochii, scoate ridurile si aplica blush.

Super Resolution interpoleaza 4 cadre de 13 MP si creeaza o fotografie de 52 MP. Experienta de captura ne-a adus o focalizare foarte rapida, zoom fluid, iar odata ecranul apasat remarcam slider-ul pentru expunere si blocarea autofocalizarii, balansului de alb si auto expunerii. Viteza de captura e medie. Camera frontala are cam aceleasi setari si moduri ca si cea principala, plus Panorama Selfie. Aici in modul Manual viteza shutter-ului merge de la 2 secunde la 1/1000 secunde.
 
ASUS ZenFone Selfie, camera frontala

Focalizarea e mai lenta aici, zoom in si el mai lent, iar captura foto de asemenea. Mare atentie sa dezactivati captura in oglinda, altfel selfie-urile voastre o sa fie intoarse la 180 de grade. Camera frontala are un blitz foarte puternic si filmeaza Full HD. Şi acum sa vedem cum stam cu galeria (pe timp de zi/ seara). Selfie-urile de la interior au un look cam artificial si camera nu pare sa se inteleaga bine cu iluminarea interioara din acea incapere.
 
ASUS ZenFone Selfie mostra foto

Modul Beauty exagereaza cu corectiile faciale parca. Culorile arata OK si textura fetei si parului sunt realiste. Camera frontala e peste cea de 13 MP de pe Xperia M5. A doua transa de selfie-uri ne-a adus fotografii cam albicioase, dar culorile si textura arata iar OK. In ce priveste captura cu camera principala, acei burgeri au iesit cam blurati la interior, dar culorile au fost realiste.
 
Mostra foto ASUS ZenFone Selfie

Pe timp de zi, afara captura HDR a aratat OK, ca si culorile, iar focalizarea a fost la inaltime. HDR-ul a scos in evidenta si detaliile unui monument in forma de cruce foarte usor. Selfie-urile realizate in parc au avut claritatea mai buna, asta si pentru ca am realizat ca modul default al camerei frontale era Beauty, iar pe Auto ies mai bine cadrele, zic eu.
 
Mostra foto ASUS ZenFone Selfie
 
Mostra foto ASUS ZenFone Selfie

Exista unele probleme cu soarele la camera principala, dar expunerea, focalizarea si balansul de alb au fost bune in general. La zoom in am pierdut din calitate, iar panorama a avut o rezolutie de 9600 x 976 pixeli, deci nu foarte mare. Cand am dat zoom in la capturile landscape am descoperit detalii OK. In general nuantele de albastru au iesit in evidenta pentru calitate, iar acel robinet cu apa care curge a facut un prim plan pe cinste, cu detalii excelente.
 
ASUS ZenFone Selfie, fotografie cu cameraq frontala (selfie)

La selfie-uri am remarcat ca fundalul tinde sa aiba unele probleme de expunere, dar fata arata OK. Atunci cand am gasit soarele care sa bata din fata si nu din spate, capturile selfie au aratat perfect. Fotografiile in mod Super Resolution au detalii excelente, tribut adus rezolutiei de 52 de megapixeli. As spune ca la capitolul captura foto cu camera principala, acest model e peste ASUS ZenFone 2 si aproape de ASUS ZenFone 2 Laser, daca nu chiar egal in majoritatea cazurilor.
 
Selfie realizat cu ASUS ZenFone Selfie

L-as pune in aceeasi zona cu Huawei Honor 4X si sub Huawei Honor 6 Plus. Camera selfie, in ciuda obiectiilor mele, daca ne axam strict pe subiectul uman ramanem cu cea mai buna calitate de captura obtinuta de o camera frontala pana acum la Mobilissimo.ro. Cumva parca ma asteptam ca si fundalul sa arate bine nu doar fața...

Cand vine vorba de captura video, am filmat in Full HD, format MP4, la 30 FPS si cu bitrate de 20 Mbps. Primul clip e cam tremurat si ars, iar imaginea nu e foarte clara. Clipul 2 e la randul sau ars, dar calitatea imaginii e OK la zoom. Acustica este buna, iar claritatea e OK. Al treilea clip e realizat cu camera frontala si e cam intunecat, dar clar si acustica e buna.
 

Şi al patrulea clip e filmat cu camera frontala pe post de camera principala, iar imaginea a fost surprinzator de clara. Clipul 5 aduce unele probleme de expunere, dar culorile sunt bune si claritatea e buna. Şi filmarea slow motion arata bine, iar clipul 7 ne aduce o scadere de calitate la zoom in, dar si o textura buna a pielii, fiind o filmare cu camera frontala.

Clipul 8 este cam tremurat, dar are culori realiste, iar ultima filmare este din nou arsa si cam pierde detaliile. Cu toate obiectiile de mai sus, ZenFone Selfie tot filmeaza mai bine decat ZenFone 2 si chiar peste HTC Desire 820. Suntem sub Honor 4X de la Huawei, iar ce e drept camera frontala nu e rea la filmare.
 
Selfie pe intuneric cu ASUS ZenFone Selfie

Pe timp de noapte fotografiile nu impresioneaza fara blitz, iar cele cu blitz sunt foarte bune. Avem totusi halo-uri uriase la luminile stradale, plus acele dungi neplacute de lumina. Culorile arata bine, iar selfie-urile sunt excelente, pielea aratand natural si chiar la fel de bine ca ziua. Nu va faceti griji, pentru ca puteti face selfie-uri excelente si fara blitz.
 

As indrazni chiar sa spun ca la captura foto nocturna, acest model e peste ZenFone 2 Laser. Captura video nocturna e galbuie si blurata, chiar daca blitzul e pornit. Camera frontala a filmat rezonabil totusi. In concluzie, ASUS livreaza o camera selfie de calitate si sigur peste cea a lui Sony Xperia M5, cu un blitz excelent in zona frontala. Camera principala e OK pentru un model midrange si are focalizare excelenta.
 
Mostra foto seara ASUS ZenFone Selfie

Subliniem faptul ca la captura video imaginile arse si tremurate nu ne-au placut deloc. Nota pentru camera este de 8.6 din 10. Puteti edita fotografiile si crea scurte filmulete cu aplicatia Mini Movie, dar si colaje cu Collage. Exista optiuni speciale pentru editarea fetelor (inlaturare riduri, ochi mari, blush, obraji mai subtiri). Exista evident si filtre, rame, crop, umbre, expunere si altele.
 
ASUS ZenFone Selfie nu se supraincalzeste

Am testat si temperatura lui ASUS ZenFone Selfie, ajungand la 36.3 grade Celsius dupa 15 minute de jucat Riptide GP2, deci acest model nu sufera de supraincalzire. Nota pentru temperatura este de 10 din 10. Am testat si browserul, care vine cu functii ca speed dial, Trending Searches, cele mai vizitate site-uri si din pacate acest browser nu e foarte rapid.
 
Tastatura lui ASUS ZenFone Selfie

Tastatura virtuala are un rand numeric dedicat, optiuni pentru tema si e bine aranjata si cu suport Swype. Pe partea de conectivitate avem Smart Dial, Speed Dial, Block List, inregistrare a apelurilor, si un semnal excelent. Calitatea convorbirilor este buna si volumul este ridicat. Nota pentru conectivitate este de 9.5 din 10.

ASUS ZenFone Selfie a fost testat si in benchmark-uri, fiind comparat cu ASUS ZenFone 2 Laser, HTC Desire 820 si Xiaomi Mi 4i. Toate cele 4 telefoane au procesoare Snapdragon 615 si 2 GB RAM, in afara de ZenFone Selfie, care are 3 GB RAM. Iata rezultatele in teste:
 
ASUS ZenFone Selfie benchmarks

In ciuda faptului ca ZenFone Selfie are mai mult RAM decat celelalte 3 modele, el castiga doar 1 din 12 teste benchmark, ceea ce e dezamagitor. Telefonul nu are lag, in afara de boot-ul initial, care dureaza mult si de perioadele in care handsetul isi actualizeaza zecile de aplicatii. Doar atunci mai poate aparea o lentoare a experientei de utilizare.
 
ASUS ZenFone Selfie cum se comporta in jocuri

Riptide GP2 si alte jocuri ruleaza fara probleme. Pentru benchmark-uri ii acordam acestui model nota de 6.5 din 10. Trecem la OS si UI, avand aici Android 5.0.2 cu Zen UI aplicat peste. Interfata e colorata si plata, iar multitasking-ul e pe baza de carusel si include si o optiune de Screen Pinning. Ca si la celelalte modele ZenFone, avem aici foarte multe si dese actualizari de aplicatii si un boot foarte lung.
 
Setari ASUS ZenFone Selfie

In zona Manage Home (declansata prin ciupirea ecranului, prin swipe in sus sau tinerea apasata a homescreen-ului) putem administra widgeturile, aratoase de altfel si utile, mai ales cele legate de functiile Do It Later sau Task Manager de exemplu. Putem schimba tot de aici si wallpaper-ul, iconurile, temele, layoutul ecranelor home, efectele de scroll si multe altele. Interfata e fluida, iar zona dropdown are Quick Settings sub forma de bule cu un colorit abstract. Tot aici gasim si notificarile.
 
Aplicatii preinstalate pe ASUS ZenFone Selfie

In zona Settings se afla Zen Motion, cu posibilitatea de a face dublu tap pentru a activa ecranul, de a desena simboluri pentru a deschide aplicatii sau de a utiliza terminalul cu o singura mana. Alte functii gasite aici sunt Do Not Disturb, ASUS Cover, ASUS Custom Settings, Easy Mode si cele de securitate. Ca de obicei pentru un ZenFone, avem si foaaaaaarte mult bloatware la pachet.

Iata lista de aplicatii preinstalate:
Clean Master Dr Safety Amazon Kindle Free Games Trip Advisor Contacts Email Messaging Phone Puffin Google Chrome Gmail Maps YouTube Drive Play Music Hangouts Photos FM Radio Music Camera Gallery Photo Collage Browser Calculator Calendar Do It Later Share Link Flash Light What's Next Webstorage Docs Slides Sheets ZenCircle ZenTalk ASUS Mobile Manager ASUS Support Audio Wizard Auto Start Manager Backup Clock File Manager Mirror PC Link Power Saver Quick Memo Remote Link Setup Wizard Sound Recorder Splendid Supernote System Update Data Transfer Downloads Google Settings Play Store Settings Voice Search Kids Mode Laser Ruler Mini Movie My ASUS Weather Themes Zinio Omlet Chat Play Games

Supernote ramane o aplicatie foarte solida de luat notite, cu suport pentru scris de mana, desenat (cu foarte multe penite si culori), plus clipart-uri. Do it Later si What's Next sunt un fel de combinatii intre remindere si calendar, pe termen scurt, respectiv lung. Pentru OS, UI si aplicatii nota este de 7 din 10.

Iata acum si verdictul. Acestea sunt aspectele Pro:
baterie buna pret atractiv numeroase moduri de economisire a bateriei casti excelente acustica buna numeroase moduri de captura ale camerei focalizare excelenta selfie-uri excelente camera buna pentru pretul platit
Şi aspectele Contra:
capac spate greu de inlaturat butoane zgomotoase ecranul nu e luminos captura video sub cea foto benchmark-uri slabe bloatware bootare lunga

Şi iata si notele acordate:
Design: 8.7 Hardware: 9.3 Baterie: 9.4 Multimedia: 9.2 Display: 7.3 Camera: 8.6 Temperatura: 10 Conectivitate: 9.5 Benchmark: 6.5 OS, UI, aplicatii: 7 Pret: 10
Media notelor este de 8.68 din 10, iar ASUS ZenFone Selfie este cel mai bun telefon pentru selfie-uri pe care l-am testat in ultimul an. Nici camera din spate nu e rea deloc pentru un midrange si e aproape de performantele lui ZenFone 2 Laser. Acustica buna si pretul scazut sunt alte avantaje. Din pacate, ecranul nu prea luminos si bloatware-ul trag in spate experienta. Cei pasionati de selfie-uri vor aprecia camera frontala in defavoarea altor functii si mai ales blitzul puternic, pentru a-si mangaia ego-ul. [FORUM]
 
ASUS ZenFone Selfie Review
 
ASUS ZenFone Selfie, prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Flanco.ro Compari.ro

​ASUS ZenFone Selfie Video Review
 




Ceilalti au citit si: