ASUS ZenFone Max promovat prin prisma bateriei sale generoase de 5.000 mAh intr-un nou spot (Video)

Stiri Telefoane Asus

Publicat: Marti 08-Dec-2015 16:50:44 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 755 ori
Anul 2015 e cel in care conceptul de "battery phone" a devenit total impamantenit, astfel incat ne-am obisnuit cu ideea unor smartphone-uri cu capacitati de baterie similare cu ale tabletelor. Printre ele se numara si ASUS ZenFone Max, care a primit un nou spot promotional mai jos, axat fix pe baterie.
 
ASUS ZenFone Max promovat prin prisma bateriei sale generoase de 5.000 mAh într-un nou spot (Video)

Avem de-a face aici cu un model cu o baterie de 5000 mAh, care pe  hartie ar trebui sa ofere pana la 37.6 ore de convorbiri si un timp de playback video de pana la 22.6 ore. Perioada de standby ajunge la o impresionanta durata de 38 de zile. In plus, terminalul poate fi folosit si ca power bank pentru a incarca alte modele.

Handsetul nu e exagerat de gros avand in vedere capacitatea bateriei si are o talie de 10.5 mm. El cantareste 202 grame totusi, multisor si pentru un phablet de 5.5 inch cum e cazul aici, dar justificat de sursa de alimentare. La bord se afla 2 GB RAM, 16 GB stocare si o camera de 13 megapixeli cu tehnologie Pixelmaster si senzor Toshiba.

Avem parte si de procesor Snapdragon 410, iar mai multe functii ale terminalului, inclusiv cele legate de Zen UI le vedeti in promo.
 




Ceilalti au citit si: