Marirea buzelor - augmentarea buzelor

Voturi: 156 |   Voteaza

Marirea buzelor nu este astazi un subiect de care sa ne ferim a vorbi. Este vorba de o decizie personala pe care o luam atunci cand simtim ca ne-am dori buze mai mari sau mai bine conturate.

Daca te-ai decis pentru o astfel de interventie, nu trebuie sa iti fie teama. Procedurile de marire a buzelor sunt foarte putin dureroase si se pot face sub anestezie locala. Efectele unei astfel de interventii se pot observa la scurt timp dupa augmentare. Dupa 3-7 zile putem vorbi deja de efectele definitive ale interventiei, adica putem vorbi de buze mai mari, mai voluminoase si mai bine conturate.

Marirea buzelor poate fi permanenta sau temporara, in functie de solutia aleasa de tine. Poti opta pentru marirea buzelor cu grasime proprie, cu matrigel, colagen, Hylaform sau Restylane, bio-camid.

Marirea buzelor cu grasime proprie are loc sub anestezie locala. Grasimea extrasa din diverse zone ale corpului (coapse, abdomen) si prelucrata este injectata in zona buzelor. Rezultatele sunt temporare, intre 6 si 9 luni, in medie. Nu vor exista reactii alergice.

Matrigelul este un produs care se resoarbe greu pe baza de acid hialuronic cross-linkat. Rezultatul sau este un aspect al buzelor tale cat mai natural care va rezista 6-9 luni si pe care il vei obtine in cateva minute cu ajutorul unei injectari sub anestezie locala. Reactiile alergice lipsesc. Vindecarea dupa interventie este foarte rapida.

La fel de usoara si cu aceeasi durata de mentinere a efectelor este si marirea buzelor cu Hylaform sau Restylane.

Buzele tale vor putea prinde volum si cu colagen. Atentie, insa, exista riscul unor alergii precum si a unor abcese sau infectii. Efectul este si de aceasta data temporar.

Daca nu doresti insa sa revii la medic pentru o noua interventie de marire a buzelor, poti opta pentru bio-alcamid. Efectul sau de marire este permanent. Interventia nu dureaza mai mult de 60 de minute si se efectueaza sub anestezie locala. Inainte de interventie va trebui sa faci un test de alergie pentru a nu avea surprize neplacute.

Substanta cu care iti vei mari buzele o vei alege in functie de indicatiile medicului. Acesta este cel mai in masura sa te sfatuiasca in acest sens.

Ceea ce trebuie sa stii despre astfel de interventii ar putea fi schematizat in urmatoarele sfaturi:

- inainte cu 1-2 saptamani inainte de interventie nu sta la soare;

- inainte de interventie nu lua aspirina si informeaza-ti medicul despre orice tratament medicamentos urmat de tine in ultimul timp;

- nu manca si nu bea apa in ziua interventiei;

- nu te machia; cred ca nu mai era nevoie sa iti spun.

Interventia de marire a buzelor are loc sub anestezie locala. Durerile de dupa interventie sunt mici si suportabile. Urmeaza cu strictete sfaturile medicului si ia toate medicamentle prescrise de acesta. Tine comprese reci pe buze in orele imediat urmatoare interventiei. Daca apar sangerari, infectii, abcese, umflaturi sau alergii adreseaza-te imediat medicului.

Costurile unor astfel de interventii variaza in functie de substanta aleasa si de clinica la care ai apelat. Cu titlu informativ, preturile variaza in jurul sumei de 300 de euro mergand pana la 600-800 euro.

Daca totusi iti este frica de ace dar iti doresti buze mai mari si mai senzuale, poti recurge la tatuarea acestora sau la folosirea unor glossuri cu efect de marire.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII