Fanteziile erotice sunt normale in viata unei persoane active sexual

Voturi: 147 |   Voteaza

De ceva timp ai o relatie stabila cu un barbat care te iubeste. In weekend-uri stai mai mult pe la el acasa si deja stii totul despre el, de la tabieturile inainte de culcare pana la pozitia preferata in care doarme.

Dar stii care sunt fanteziile sexuale ale partenerului tau? Fanteziile erotice au un rol foarte puternic in viata sexuala a unui cuplu. Tocmai din aceasta cauza sexologii spun ca trebuie sa ai mare grija atunci cand vorbesti cu partenerul tau despre acest subiect. De cele mai multe ori dezvaluirea fanteziilor condimenteaza o relatie si imbunatateste simtitor activitatea sexuala, insa au exista cazuri in care au nu au avut efectul dorit. De ce? Chiar daca ambii parteneri vorbesc deschis despre ce le face placere nu exista nicio grantie ca discutia le va folosi. De exemplu, este posibil ca partenerul tau sa viseze la o noapte sadica, iar pe tine sa te atraga mai mult o noapte romantica ca in filmele de dragoste. El a fost foarte curajos ca ti-a spus care e dorinta lui secreta si e de apreciat. Faptul ca nu poti sa-i accepti dorintele, nu neaparat sa le indeplinesti, poate cauza o ruptura in relatie.

Indiferent de urmari, cel mai bine este sa fii cinstita cu partenerul tau si sa-i spui ce iti face placere, invitandu-l si pe el sa faca acelasi lucru. Ignorarea acestor dorinte ascunse duce in timp la o viata sexuala neimplinita.

Cum sa-i spui

Inainte de "momentul adevarului" testeaza-l. Gaseste momentul potrivit si atunci descoase-l. De exemplu, daca va uitati la un film si este o scena mai sexy intreaba-l ce parere are. Situatia a fost creata, acum urmeaza sa vorbiti deschis. Nu trebuie sa-ti fie rusine! Viata e prea scurta pentru a astepta momentul in care partenerul tau isi va da seama ca are ceva de impartasit.

CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII