Ejacularea prematura una dintre cele mai raspandite probleme sexuale la barbati

Voturi: 146 |   Voteaza

Ejacularea prematura este ejacularea necontrolata ce se produce inainte sau chiar imediat dupa penetrare, ejaculare ce nu si-o doresc partenerii. Ejacularea prematura este o disfunctie sexuala ce nu poate fi controlata, ce se manifesta prin eliminarea lichidului seminal inaintea ca barbatul sa-si doreasca acest lucru. Un barbat sufera de ejaculare prematura daca aceasta situatie se repeta, nefiind o problema de ingrijorat daca acest lucru se intampla izolat.

Ejacularea prematura inseamna un penis incontrolabil, excitatia fiind mai puternica decat ar trebui pentru un act sexual prelungit, barbatul neputand controla penisul si erectia, aceasta devenind prea puternica, ejacularea prematura avand astfel loc. Ejacularea prematura se produce atunci cand barbatul este frustat, anxios, cand acesta isi schimba partenera sau din diferite boli sau interventii chirurgicale pe care acesta le-a suferit. Ejacularea prematura aduce o experienta sexuala neplacuta, partenera fiind nesatisfacuta, anxietatea barbatului crescand, urmatorul act sexual putand fi mai neplacut decat ultimul, creeandu-se un anumit cerc vicios din care barbatului ii este greu sa iasa.

Ejacularea prematura afecteaza o mare majoritate a barbatilor zilelor noastre, fiind si cea mai frecvent intalnita disfunctie sexuala la barbati. Altfel spus, ejacularea prematura inseamna un penis de necontrolat, imposibilitatea barbatului de a-si controla reactiile penisului, erectia si deasemenea ejacularea, aceasta producandu-se involuntar, prematur. Este indeajuns un minim de stimulare sexuala pentru ca barbatul sa ejaculeze prematur, de obicei aceasta producandu-se in timpul preludiului sau la un mic interval de timp dupa penetrare.

Se recomanda urmarea unui tratament imediat dupa depistarea problemei, ejacularea prematura afectandu-va atat viata personala cat si cea de cuplu din mai multe puncte de vedere.

CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII

Vizitator
10/06/2011, 11:02
Este bine sa faci sex mai des si atunci vei tine mai mult actul sexual.