Mesaje Ziua Femeii - Frumoase si Amuzante

Cele mai frumoase Mesaje Ziua Femeii pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Le-am ordonat descrescator in functie de voturile date de vizitatorii nostri ca sa avem in primele randuri cele mai tari si mai noi Mesaje Ziua Femeii - Frumoase si Amuzante pe care le gasesti pe net. Daca stii si tu un mesaj frumos, nu ezita sa-l adaugi!


Mesaje Ziua Femeii
Primavara este anotimpul renasterii, al trezirii la viata, fa acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Adaugat de: mahony - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata, as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra!!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESC!
Adaugat de: mahony - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine.
Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine.
Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.
Te iubesc, mamica mea…
Adaugat de: Mihai - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani de ziua femeii!
Adaugat de: Mario - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
Adaugat de: Marian - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
Adaugat de: Ronaldo - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Pentru toate mamele din Romania,
Bogate si mai putin bogate,
Cu cariera sau gospodine,
Tinere sau cu ghiocei la tample,
Le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!
Adaugat de: Ronaldo - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Trandafir rosu deschis
Te iubeste cine a scris,
Te iubeste, te saruta,
Niciodata nu te uita!
La Multi Ani!
Adaugat de: Ionut - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te-mpiedici de un ciob numit NOROC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si sa culegi o floare numita IUBIRE
Adaugat de: villa005 - Vezi Mesaj
2
Mesaje Ziua Femeii
Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!
Adaugat de: Marian - Vezi Mesaj
1
Mesaje Ziua Femeii
In Martie, iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul. Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane.
Adaugat de: Marian - Vezi Mesaj
1
Mesaje Ziua Femeii
Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc!
Adaugat de: Ronaldo - Vezi Mesaj
1
Mesaje Ziua Femeii
Nu-i niciodata prea tarziu
O poarta sa deschizi iubirii
Si langa cine iti e drag
Sa mergi pe drumul fericirii…
Adaugat de: Matei - Vezi Mesaj
1
Mesaje Ziua Femeii
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura.
Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii.
Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul.
La multi ani, floare a primaverii!!!
Adaugat de: mahony - Vezi Mesaj
1
Mesaje Ziua Femeii
Inchin paharul pentru noi Femeile!
Pentru barbatii care ne au,
Pentru nenorocitii care ne-au avut
Si pentru cei care vor avea norocul s ne cunoasca!

Acesta este un mesaj pentru toate femeile pe care vreau sa le vad fericite de ziua lor!!!
Adaugat de: Laura - Vezi Mesaj
1