Mesaje Nunta - Frumoase si Amuzante

Cele mai frumoase Mesaje Nunta pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Le-am ordonat descrescator in functie de voturile date de vizitatorii nostri ca sa avem in primele randuri cele mai tari si mai noi Mesaje Nunta - Frumoase si Amuzante pe care le gasesti pe net. Daca stii si tu un mesaj frumos, nu ezita sa-l adaugi!


Mesaje Nunta
In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii. Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. Casa de piatra!
Adaugat de: mahony - Vezi Mesaj
2
Mesaje Nunta
Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie.
Adaugat de: Ionut - Vezi Mesaj
2
Mesaje Nunta
Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste.
Adaugat de: Cristinel - Vezi Mesaj
2
Mesaje Nunta
Nunta e un basm de matase si glazura, de flori si sampanie.
Un vartej de sarbatoare in jurul unui cuib tacut unde doi oameni stau singuri, dar mai intelepti decat credem.
Caci ei stiu ca rochia va fi pusa de-o parte, tortul taiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor sterge.
Vor mai exista flori si prajituri in aceasta casnicie, dar toate vor fi doar un crampei din trainicia ei.
Micile nelinisti, marile necazuri, maruntele suparari, vor veni si vor trece si va vor invata daruirea, curajul si increderea din care va veti construi o viata. Sa aveti parte de tot ce va doriti impreuna!
Adaugat de: Ionut - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
In intelegerea destinului comun, in sentimentul statorniciei sta sfintenia, frumusetea casatoriei, ceea ce ne ajuta sa induram mai usor durerea, sa traim mai intens fericirea si sa ducem la desavarsire natura umana.
Adaugat de: Ionut - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai inaltator, nimic mai cuprinzator, nimic mai fericit, mai plin, mai bun... in cer sau pe pamant. Casa de Piatra!
Adaugat de: Cristinel - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi.
Adaugat de: mahony - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra. Casa de piatra!
Adaugat de: Miruna - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Pornim alaturi de voi pe drumul vietii voastre si promitem sa va fim mereu alaturi cu sprijinul si cu dragostea noastra.

Ai vostri nasi!
Adaugat de: Miruna - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Nu exista placere si satisfactie mai deosebite pe lumea asta ca aceea de a gasi in fiecare seara un pat moale si bratele fierbinti si iubitoare ale celui pe care il iubesti cel mai mult pe lumea asta. Sa va iubiti si sa va bucurati unul de celalalt toata viata.

Cu mult dragoste,
Adaugat de: Anca - Vezi Mesaj
1
Mesaje Nunta
Gandeste-te la cel mai frumos lucru.. inmulteste-l cu infinitul. Aduna-l cu eternitatea si vei afla cat mult te iubesc eu puiut!
Adaugat de: Anca - Vezi Mesaj
1