Mesaje Martisor - Frumoase si Amuzante

Cele mai frumoase Mesaje Martisor pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Le-am ordonat descrescator in functie de voturile date de vizitatorii nostri ca sa avem in primele randuri cele mai tari si mai noi Mesaje Martisor - Frumoase si Amuzante pe care le gasesti pe net. Daca stii si tu un mesaj frumos, nu ezita sa-l adaugi!


Mesaje Martisor
Neinsemnat e poate martisorul meu, dar in el tu vei citi simtirea mea si gandurile mele cele mai curate!
Adaugat de: Silviu - Vezi Mesaj
12
Mesaje Martisor
Un vant isi cauta muzele,
Capacul isi mangaie frunzele,
Lumina goneste zapezile,
Culoarea imbraca livezile.
E vantul ce cauta viata,
Copac nascator de speranta,
Lumina, fior de splendoare
Se-arata... si piere-n culoare.
Adaugat de: George - Vezi Mesaj
12
Mesaje Martisor
Esti prima raza de lumina ce lumineaza viata mea, dupa o lunga si zburlita iarna ce a inghetat inima mea. Esti verdele de primavara si cerul infinit brazdat de stele... vino si topeste-te in bratele mele.
Adaugat de: Monica - Vezi Mesaj
11
Mesaje Martisor
Acum in prag de primavara iti trimit in dar de martisor, sufletelul meu pentru a-i tine de cald inimioarei tale si fie ca spiritul acestui anotimp plin de caldura sufleteasca si zambete sa te insoteasca in viata pretutindeni!
Adaugat de: Adreuiushca - Vezi Mesaj
11
Mesaje Martisor
Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.
Adaugat de: George Boss - Vezi Mesaj
11
Mesaje Martisor
Uite-te pe geam si vei vedea un soare
Poti chiar sa iesi la o plimbare
Visezi deja la o vacanta la mare?
Nu te gandi asa departe, e doar PRIMAVARA!
Adaugat de: Silviu - Vezi Mesaj
10
Mesaje Martisor
Asa cum buburuzele isi dezmortesc aripioarele la prima raza de soare mai calduta, asa si Martie ne dezmorteste sufletele cu primul martisor ce ne parfumeaza viata.
Adaugat de: Florin - Vezi Mesaj
10
Mesaje Martisor
Un vis frumos de primavara am avut de curand! Calcam pe iarba inrourata, pasarelele cantau, inima-mi salta sa-mi iasa din piept, nu alta! Mi-am simtit sufletul atat de senin si inima plina de bucurie, o bucurie pura pentru ca exist, pentru ca existi, pentru ca viata poate fi foarte frumoasa! Fericirea venea din mine, din tine... din noi! Sa aveti o primavara senina si plina de iubire!
Adaugat de: George - Vezi Mesaj
10