Mesaje Martisor - Frumoase si Amuzante

Cele mai frumoase Mesaje Martisor pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Le-am ordonat descrescator in functie de voturile date de vizitatorii nostri ca sa avem in primele randuri cele mai tari si mai noi Mesaje Martisor - Frumoase si Amuzante pe care le gasesti pe net. Daca stii si tu un mesaj frumos, nu ezita sa-l adaugi!


Mesaje Martisor
Un vis frumos de primavara am avut de curand! Calcam pe iarba inrourata, pasarelele cantau, inima-mi salta sa-mi iasa din piept, nu alta! Mi-am simtit sufletul atat de senin si inima plina de bucurie, o bucurie pura pentru ca exist, pentru ca existi, pentru ca viata poate fi foarte frumoasa! Fericirea venea din mine, din tine... din noi! Sa aveti o primavara senina si plina de iubire!
Adaugat de: George - Vezi Mesaj
9
Mesaje Martisor
Uite-te pe geam si vei vedea un soare
Poti chiar sa iesi la o plimbare
Visezi deja la o vacanta la mare?
Nu te gandi asa departe, e doar PRIMAVARA!
Adaugat de: Silviu - Vezi Mesaj
8
Mesaje Martisor
Un vant isi cauta muzele,
Capacul isi mangaie frunzele,
Lumina goneste zapezile,
Culoarea imbraca livezile.
E vantul ce cauta viata,
Copac nascator de speranta,
Lumina, fior de splendoare
Se-arata... si piere-n culoare.
Adaugat de: George - Vezi Mesaj
8
Mesaje Martisor
Neinsemnat e poate martisorul meu, dar in el tu vei citi simtirea mea si gandurile mele cele mai curate!
Adaugat de: Silviu - Vezi Mesaj
7
Mesaje Martisor
Esti prima raza de lumina ce lumineaza viata mea, dupa o lunga si zburlita iarna ce a inghetat inima mea. Esti verdele de primavara si cerul infinit brazdat de stele... vino si topeste-te in bratele mele.
Adaugat de: Monica - Vezi Mesaj
7
Mesaje Martisor
Acum in prag de primavara iti trimit in dar de martisor, sufletelul meu pentru a-i tine de cald inimioarei tale si fie ca spiritul acestui anotimp plin de caldura sufleteasca si zambete sa te insoteasca in viata pretutindeni!
Adaugat de: Adreuiushca - Vezi Mesaj
7
Mesaje Martisor
Asa cum buburuzele isi dezmortesc aripioarele la prima raza de soare mai calduta, asa si Martie ne dezmorteste sufletele cu primul martisor ce ne parfumeaza viata.
Adaugat de: Florin - Vezi Mesaj
6
Mesaje Martisor
Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.
Adaugat de: George Boss - Vezi Mesaj
4