RESTAURANT LA TURN

Restaurante Sibiu
Descriere:
Interiorul modern pastreaza si urme ale istoriei (in restaurant este un portal din 1652) avand o capacitate mai mare de 80 de locuri, impartita in trei saloane si un bar modern unde se pot servi coctailuri speciale.
Sloganul "The only place in town where eating makes sense" indica faptul ca cel mai cunoscut loc din Sibiu - La Turn - se doreste sa devina cel mai bun restaurant din oras, unde orice persoana ce ii trece pragul sa se simta ca facand parte din familia restaurantului, pentru ca vor fi mai mult decat simpli clienti si se vor simti bine din toate punctele de vedere.

La Restaurantul La Turn, cina nu este doar o masa, este o EXPERIENTA.
Adresa:
Piata Mare Nr. 1
Contact:
0727-(528876 / contact@laturn.com
Dotari:
Amplasat in centrul istoric al Sibiului, intr-una din cele mai vechi cladiri, restaurantul La Turn este un loc ce nu poate fi trecut cu vederea. Restaurantul are doua terase, una cu priveliste in Piata Mica cu o capacitate mai mare de 60 de locuri si o terasa in Piata Mare ajungand la o capacitate de 100 de locuri. Interiorul modern pastreaza si urme ale istoriei (in restaurant este un portal din 1652) avand o capacitate mai mare de 80 de locuri, impartita in trei saloane si un bar modern unde se pot servi coctailuri speciale. Restaurantul La Turn ofera urmatoarele servicii: petreceri organizate de firme aniversari petreceri de Anul Nou
Orar:
10.00-02.00