21 Blitz

Combinați cărțile din fiecare slot la 21. Obțineți mai multe puncte făcând 21 cu doar 2 cărți (Black Jack) sau obțineți 21 Blitz combinând 5 cărți cu 21!

Suma fiecărui slot nu este permisă să depășească 21. Dacă toate sloturile sunt pline și nu puteți plasa cartea desenată nicăieri, atunci trebuie să renunțați la această carte sau să folosiți jokerul în loc.

Aveți un Joker pe punte pentru a juca. Jokerul combină orice slot cu 21! Folosește-l pentru a scăpa de stivele dure sau când ești blocat.

Descriere:
21 Blitz este un joc strategic de cărți care împărtășește unele dintre regulile lui Black Jack. Dar, spre deosebire de pasul lent, Black Jack, obiectivul este să adăugăm cărțile la 21 cât mai rapid în cele 4 sloturi disponibile, în timp ce trebuie să completezi 2 pachete de cărți. Gândiți-vă cu atenție la cărțile pe care le utilizați și la cărțile pe care le gunoiți, înainte de a-l cunoaște, veți găsi că rămâne fără opțiuni. Pare o sarcină simplă, dar vă puteți gândi înainte și vă amintiți ce cărți au fost jucate deja?
Categorie:

CE AU MAI JUCAT CEILALTI

COMENTEAZA

COMENTARII