DOMUS FLEX

DOMUS FLEX
Telefon/Fax:
0213118450
Adresa:
Str Emil Racovita Nr. 7 Pipera, Voluntari , Jud Ilfov , Ilfov, Voluntari
Site:
http://www.domusflex.ro
Email:
Nr reg. comertului:
J40/27072/1994
Fiscal:
RO6647384
Categorie:
Casa si Gradina
Descriere:
Domus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale, de la cele economice pana la cele de lux.
Pentru confectionarea saltelelor sunt folosite materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Toate materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.
Oferta acopera produse precum: saltele semiortopedice, saltele superortoedice, saltele latex, saltele copii , saltele ortopedice, saltele rigidizate, paturi, perne, lenjerie pat.
Printre furnizorii externi putem enumera : Sami srl, Ovatifficio Fortunato srl, Bumatex srl, Valpadana srl, Tessilgiada srl etc. Vorbind de furnizorii interni au fost selectati cei mai reprezentativi producatori in domeniu : IMP Valpadana SA, Netex SA, Eurofoam srl, etc.
De peste 15 ani, Domus Flex se afla pe piata din Romania avand puncte proprii de desfacere in Bucuresti si in tara la : Bacau, Botosani, Brasov, Constanta , Galati , Iasi, Pitesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targul Mures.
DOMUS FLEX onoreaza in conditii avantajoase si rapide, in variate modele si dimensiuni, comenzi: individuale, en-gros, speciale, pentru hoteluri, spitale, camine, producatori de mobila, magazine de mobila, etc.
Compania ofera posibilitatea achizitionarii de saltele si prin sistemul de rate avantaj acordat de C.E.B.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, va asiguram de un raspuns cat mai rapid, pefect adaptat cerintelor dvs! Suna acum si alege o saltea din fabrica italiana de saltele Domus Flex! 0213118450, 0213118451, 0213118452, contact@domusflex.ro, www.domusflex.ro