Vrei sa iti refaci bucataria? Iata ce trebuie sa faci

Voturi: 178 |   Voteaza

In cazul in care vrei sa iti reamenajezi bucataria trebuie sa tii cont de anumite aspecte foarte importante. Specialistii te invata si iti explica foarte detaliat anumite lucruri pe care trebuie sa faci pentru a avea o bucatarie moderna, practica dar si functionala. Solutia pentru a capata aceea bucatarie pe care o doresti este sa iti faci un plan maricel si complet inainte de a te apuca de modificari. Iata care sunt acele aspecte de care trebuie sa tii cont:

Stilul
trebuie sa fie in aceeasi linie cu toata casa. Daca casa ta este in stil minimalist bucataria nu o vei putea face in stil rustic.

Pardoseala
Trebuie sa stii ca orice proiect de designer bun porneste de la baza iar in momentul acesta baza este pardoseala. Daca te-ai hotarat sa iti reamenajezi bucataria trebuie neaparat sa iti schimbi si pardoseala, indiferent de stilul pe care il ai in bucararie.

Bucatarie modernaInstalatiile sanitare si cele electrice
O bucatarie trebuie sa fie bine luminata atat natural cat si artificial asa ca trebuie sa iei in calcul si proiectarea lor, a instalatiilor sanitare cat si a celor electrice.

Materialele folosite
Aici trebuie sa te decizi ce fel de materiale vrei sa folosesti in bucataria ta dar cel mai bine ar fi sa folosesti materiale cu care sa lucrezi cat mai usor si cat mai bine. Incearca sa nu da banii pe materiale de proasta calitate pentru ca pe viitor vei avea mari probleme. Fi atent la ce cumperi.

Robinetele si dispozitivele fixe
Ele sunt ultimule aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul. Se pot schimba usor, desi ofera un aspect estetic incaperii.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII