Video: Primul sarut intre oameni care nu s-au mai vazut niciodata

Voturi: 182 |   Voteaza

Ai saruta o persoana pe care nu ai mai vazut-o niciodata? Cum te-ai simti daca cineva ti-ar cere sa participi la un proiect care implica acest lucru? Iti mai aduci aminte de primul sarut? La aceste intrebari a vrut sa isi raspunda si Tatia Pllieva, cand a rugat 20 de necunoscuti sa faca acest lucru. Este vorba despre 10 cupluri alcatuite ad-hoc, care au acceptat sa participe la realizarea unui scurtmetraj bazat pe ideea primului sarut.

Vezi si tu, in continuare, reactia acestora!

Primul sarut cu o persoana necunoscuta

Timiditate, gesturi stangace, incercarea de a cunoaste un om in cateva secunde, un sarut pasional si cam atat. Pe scurt, aceasta este povestea videoclipului realizat de Tatia Pllieva. Toate acestea, insa, imbraca o alta forma in scurtmetrajul regizoarei, care vrea sa arate ca un simplu sarut poate scoate la iveala pasiunea care sta ascunsa in interiorul fiecaruia dintre noi. Cei care au participat la acest proiect erau diferiti din toate punctele de vedere: social, cultural, profesional. Cu toate acestea, nimic nu i-a oprit sa isi dezvaluie adevarata natura, cea de fiinta umana, cu slabiciuni, frici si dorinte.

Fundalul muzical ales cu grija si faptul ca filmarea a fost realizata pe pelicula alb-negru nu fac decat sa sporeasca valoarea acestui mini-documentar despre primul sarut.

)

Primul sarut este unul dintre cele mai speciale lucruri de care te poti bucura in viata. Aminteste-ti de senzatia pe care ai avut-o in acel moment si vei intelege motivatia pe care a avut-o Tatia Pllieva cand a realizat scurtmetrajul care i-a adus peste trei milioane de vizualizari pe canalul propriu de Youtube.Sursa: Divahair.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII