Tipuri de femei pe care si le doresc barbatii

Voturi: 134 |   Voteaza

Barbatii sunt foarte prietentiosi in alegerea unei femei asa ca iata care sunt cele mai cautate tipuri de femei de catre barbati. Daca te afli printre ele trebuie sa stii ca esti o norocoasa. Iata mai jos cele trei tipuri de femei irezistibile.

Raza de soare
Esti o fata mai tot timpul optimista, te simti foarte bine in pielea ta si ai mereu un zambet pe buze mai mereu?  Trebuie sa stii ca atitudinea pozitiva ii tenteaza pe barbati din prima secunda, iar sinceritatea pe care o deti ii cucereste deodata. Un barbat isi doreste sa aibe mai tot timpul in apropierea lui o femeie care sa-i alunge toate necazurile doar cu un zambet.

Femeia idealaDaca ai aceste trasaturi, esti cu siguranta o adevarata comoara in fata barbatilor, asa ca nu te grabi ci cantareste-ti bine optiunile si alegeti un partener care sa te merite cu adevarat.

Feminista echilibrata
Daca esti o femeie care este de acord cu egalitatea dintre sexe trebuie sa stii ca barbatii te vor iubi pentru ca cunosti ceea ce pretinde un statut egal. O relatie in care treburile sunt impartite in doi reprezinta o oferta de nerefuzat pentru  cei mai multi barbatilor

Vulpita focoasa
Barbatii adora sa aibe langa ei o femeie cu un apetit sexual sanatos. Sa nu confunzi aceasta acest lucru cu nimfomana (femeie care se intalneste cu o tulburare care le influenteaza apetitul sexual). Acest lucru ii provoaca o bucurie enorma, pentru ca nu trebuie sa faca multe lucruri pentru a te aduce in pat. Majoritatea barbatilor vor sa aibe langa ei o femeie deschisa si foarte sincera in legatura cu preferintele sexuale, dar aveti grija mare cu exagerarile.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII

Vizitator
06/05/2013, 11:51
asa eeeee