Remediu homeopatic pentru marirea sanilor - Sabala serrulata

Voturi: 103 |   Voteaza

Marirea sanilor prin tratament homeopaticIn fitoterapie exista cateva situatii in care dintr-o planta se poate prepara atat un remediu homeopatic cat si o tinctura sau un extract glicero-alcoolic, care sa aiba efecte terapeutice similare. Este cazul castanului salbatic, utilizat pentru tratamentul hemoroizilor atat in forma homeopatica, cat si in cea de macerat glicero-alcoolic sau situatia silurului (Euphrasia) in care atat remediul cat si infuzia din planta sunt utilizate pentru tratamentul conjunctivitelor.

Sabal serrulata sau Sereona repens sau Saw palmeto este un palmier pitic originar de pe coasta Atlanticului. Planta este foarte bogata in minerale, din care peste 50% o reprezinta clorura de sodiu. De asemenea, majoritatea palmierilor contin substante estrogen-like. Tesuturile sale au efect diuretic, sedativ si tonic. Actiunea sa se petrece in special asupra tesutului testicular si mamar, pe care le poate mari, in situatii de atonie.

Remediul homeopatic Sabal serrulata are cateva mici indicatii punctuale, verificate in clinica. Printre acestea sunt si urmatoarele:
1. marirea sanilor - mai ales la femeile tinere cu atrofie a tesutului mamar, la tinere nervoase, usor iritabile, care au complexe legate de nedezvoltarea sanilor. Indicat in special la persoane slabe, cu o nutritie proasta a tesuturilor. Se poate administra Sabal serrulata CH7, 3 granule o data pe zi, dimineata, o luna - doua.
2. dureri la nivelul ovarelor, atunci cand acestea se asociaza cu alte dureri (dureri de ovare si de cap, sau ovare si sani, sau ovare si ochi etc).
3. la barbati, indicat pentru hipertrofia de prostata, cu urinari frecvente noaptea, si uneori cu pierderi de urina. Exista senzatia ca vezica este prea plina, iar inceputul urinarii este dureros, ca si cum urina ar fi fortata printr-un canal prea ingust.

Remediul este indicat in special la persoane iritabile, care resimt nevoia de a sta singure, pe care compania, consolarea si simpatia celorlalti ii agraveaza. Sunt persoane foarte mult preocupate de propriile probleme, la care se gandesc in mod constant si obsesiv. De multe ori se tem sa adoarma, de teama de a nu li se intample ceva rau.

Daca temperamentul persoanei se potriveste cu indicatiile clinice mai sus descrise, atunci se poate prescrie Sabal serrulata CH15 sau CH30, 3 granule o data pe zi, zilnic, 2-3 saptamani sau functie de reactiile persoanei.

Exista de la VitaMix si crema pentru marirea sanilor VivaNaturaeste este cu totul deosebita, avand o cantitate foarte mare de extracte vegetale, printre care cele de fenicul si marar, ulei de germeni de grau si ulei de jojoba care fac din aceasta crema, utilizata consecvent, un mijloc extrem de eficace, neagresiv si destul de putin costisitor pentru tonifierea (intarirea) sanilor, marirea volumului si a sensibilitatii lor.
Un alt produs interesant pentru marirea sanilor, obtinut din peste 13 plante este si Breast+ pe care il gasiti aici, incercati acest prosus si o sa vedeti rezultate.

Sursa Dr. Sorina Soescu de pe postamedicala.ro



Sursa: Mamicamea.ro



CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII