Ochelari de vedere dupa forma fetei

Voturi: 116 |   Voteaza

Ochelarii de vedere nu sunt numai un lucru util in ziua de azi, ci si o fita a modei si o amulta al senzualitatii. Secretul sta in selectionarea ramelor potrivite, care iti rectifica defectele si care iti armoniza trasaturile. Iata de rame trebuie sa iti comanzi dupa formei fetei tale.

Forma fetei: Ovala

Forma ovala a fetei este una perfecta deoarece are demensiunile bine definite si o concordanta a trasaturilor care nu impun limite in alegerea ramelor ideale. Barbia este mai subtiata iar fruntea detine o treime din fata, iar pometii sunt foarte bine accentuati.
Alege ochelarii cu rame geometrice, de preferat ar fi cei rectangulari, care sterg definitia trasaturilor si compenseaza proportiile.

Ochelari

Forma fetei: Rotunda

Forma rotunda a fetei este caracterizat prin obrajii plini, barbia rotunda si o stabilitate intre axele fetei. Deoarece lungimea este aproape egala cu latimea si nu exista unghiuri determinate.
Cauta forme geoemetrice cu unghiuri ascutite, cum ar fi ramele de ochelari cat eyes. Aceste rame prelungesc fata si atrag atentia asupra fruntii. Ramele dreptunghiulare arata intocmai, o alegere, intrucat alungesc trasaturile pline ale pometilor.

 

Forma fetei: Patrata

Forma patrata este reprezentata printr-un maxilar si barbie evidentiate si o frunte foarte lata. Din punct de vedere geometric aceste trasaturi ale fetei se deosebesc prin insusirile dreptunghiulare ale extremitatilor.
Cele mai indicate rame pentru aceasta forma a fetei sunt cele care au colturile rotunjite pentru ca iti vor atenua geometria fetei. Pentru un look cat mai original, poti sa incerci ramele in forma de fluture, un model hibrid intre cat eyes si oval.

Forma fetei: Inima

Acest tip de fata in forma de inima este foarte proeminenta in zona fruntii si a pometilor, dar ce barbia este foarte subtiata.

Incearaca sa porti ochelari cu rame inguste, care diminueaza dimensiunile fruntii.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII