Oare de ce se poarta verigheta pe degetul inelar?

Voturi: 171 |   Voteaza

verigheta pe deget inelarChiar daca esti casatorita sau nu poate te-ai intrebat oare de ce verigheta se poarta pe al patrulea deget (degetul inelar) si nu pe un alt deget. In cultura chineza exista o explicatie foarte frumoasa si foarte simpla. Chinezii considera  ca fiecare deget al mainii reprezinta o anumita categorie cu membrii familiei tale.

Astfel:  degetul mare reprezinta parintii, degetul aratator reprezinta fratii, degetul mijlociu te reprezinta pe tine insuti (oare de ce degetul aratator este folosit pentru gesturi obscene), degetul inelar reprezinta partenerul de viata si relatia de cuplu si degetul mic reprezinta copiii.

Ca sa intelegi mai bine conceptia chinezilor aseaza-ti degetele ca in poza din de mai jos si pune-ti mainile fata in fata, indoaie degetele mijlocii apoi apropie mainile pana se lipesc degetel mijlocii, apoi apropie varfurile celorlalte degete.

vergheta degete inelareIncearca sa desparti degetele mari, care reprezinta parintii, dar fara sa desparti celelate degete. Vei observa ca este foarte usor, si asta pentru ca destinul parintilor nu este sa traiasca cu tine pentru tot restul vietii, datoria parintilor este sa te ajute sa ajungi maturitate apoi importanta lor in viata ta se reduce semnificativ.

Acum apropie din nou toate degetele si apoi incearca sa desparti degetele aratatoare, care reprezinta fratii, dar fara sa desparti celelate degete. Si in acest caza vei putea pentru ca destinul fratilor este sa-si creeze propria familie si sa-si implineasca propriul destin.

Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti degetele mici, care reprezinta copiii, dar fara sa desparti celelate degete. Si degetele mici le vei putea desparti pentru ca copiii vor creste, se vor casatori si isi vor trai propria viata, la fel cum ai facut si tu cand te-ai desprins de proprii parinti.

Apropie din nou toate degetele si acum vine ultimul test, incearca sa desparti degetele inelare, care reprezinta partenerul de viata, dar fara sa desparti celelate degete. Eu am fost surprins cand mi-am dat seama ca nu pot sa imi deslipesc degetele inelare, explicatia chinezilor este aceea ca destinul sotului si al sotiei este sa ramana impreuna pentru toata viata.

Mai sunt cateva explicatii referitoare la purtarea verighetei pe degetul inelar si in medicina chineza, pe acel deget exista anumite meridiane cu functii in cautarea partenerului,iar punerea verighetei in acel loc determina oprirea cautarii unui alt partener.

 Sursa: Mamicamea.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII