Mituri despre slabit

Voturi: 130 |   Voteaza

Atunci cand vrei sa slabesti vei auzi tot felul de mituri care te vor face sa te gandesti mult mai bine atunci cand vrei sa-ti atingi scopul. Unele mituri sunt corecte dar altele ba. Iata cateva dintre cele mai bune mituri despre slabit, unele dintre ele te pot face chiar sa te ingrasi.

1. Antrenamentul de forta poate sa imi deformeze corpul
Se spune ca un kilogram de muschi este mai greu decat unul de grasime. Un kilogram este totusi un kilogram, chiar daca vorbim de muschi sau de grasime, dar muschiul este mult mai dens si ocupa mai putin spatiu decat grasimea. Asa ca doua femei care au aceeasi greutate pot sa arata complet diferit daca una dintre ele are mai multa masa adipoasa.

Mituri despre slabitDaca vrei sa faci antrenamente de forta trebuie sa stii ca nu iti vor deforma corpul (cu exceptia antrenamentelor pentru culturisti) ci te vor ajuta si sa ai un metabolism mult mai activ.

2. Fac exercitii in fiecare zi, deci pot sa mananc ce vreau
Nu te gandi ca daca faci exercitii in fiecare zi si mananci tot ce poftesti vei si slabi. Daca  vrei sa slabesti trebuie sa ai mare grija la alimentatie pentru ca ea are un rol foarte important in acest proces. Nutritionistii ne sfatuiesc sa consumam cu 250 de calorii mai putin zilnic si sa incercam sa ardem 250 de calorii in plus in timpul a 24 de ore. Acest lucru te va ajuta foarte mult sa slabesti.
Aveti grija ce faceti atunci cand vreti sa slabiti pentru ca nu orice lucru te poate slabi.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII