Mastile cu fructe pentru parul tau

Voturi: 123 |   Voteaza

De regula mastile cu fructe sunt folosite pentru a hrani parul, pentru a-i da stralucirea de care are nevoie si pentru a-l proteja de factori care ii cauzeaza caderea si deteriorarea. Daca vrei sa ai un par sanatos trebuie sa ai mare grija de el si sa ii oferi cele mai bune vitamine si minerale din alimentatia zilnica.

 Masca pentru par uscat formata din kiwi si piersici
Atunci cand este uscat si deteriorat, parul are o lipsa foarte mare de vitamina C. Incearca sa consumi in fiecare zi aceste fructe pentru ca au in compozitia lor o mare cantitate de vitamina C. De recomandat ar fi ca din pulpa fructelor sa le folosesti la prepararea unei masti de par hidratante si stralucitoare. Tot pentru acelasi lucru poti sa pui in samponul preferat sucul de la doua piersici.

Masca de parMasca de par pentru intinerire formata din pepene galben si banana
Pentru persoanele care nu stiu pepenele galben contine foarta multa vitamina A, vitamina B si potasiu, iar bananele au in compozitia lor o mare cantitate de potasiu. Daca vei amesteca cele doua fructe vei obtine un piure foarte delicios dar totodata si o masca pentru a hrani scalpul, pentru a indeparta sebumul in exces si pentru a tonifia radacina firului de par.
Din cauza vitaminelor si mineralelor pe care le contine parul tau va fi atat de moale si stralucitor.

Masca hranitoare formata din avocado
Acest minunat fruct contine o mare cantitate de vitamina E, fiind un antioxidant care neutralizeaza efectul radicalilor liberi dar mai ales a razelor UV. Daca iti vei face o masca de avocado acesta te va ajuta sa capeti un fir de par stralucitor si plin de viata din cauza vitaminelor.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII