Masajul pentru armonizarea corporala

Voturi: 128 |   Voteaza

masajIn primul rand, prin rolul sau, care este (in primul rand) acela de modelare. Acest proces de modelare porneste de la nivel fizic si continua influentand pozitiv psihicul si mentalul. Din acest motiv este foarte importanta pe langa tehnica de masaj folosita si atitudinea launtrica, atat a persoanei masate, cat si a maseurului. Focalizarea masajului si a puterii mentale asupra procesului de modelare, de transformare in bine a corpului va duce implicit la aparitia mult mai rapida a rezultatelor.

In al doilea rand, prin aceasta procedura se urmareste in egala masura dinamizarea si armonizarea structurii fizice, cat si a celei psihice si mentale. Se porneste de la premiza fundamentala ca frumusetea unei femei este conferita atat de formele sale corporale, cat si de stralucirea sa, de atitudinea sa corporala si interioara, de felul in care ea se simte si se poarta. Masajul in acest context are printre principalele merite faptul ca ajuta femeia sa devina constienta de propriul corp, de ea insasi.

Trebuie mentionat faptul ca mai mult de 70% din femeile care au urmat programele de infrumusetare nu-si constientizau aproape deloc corpul fizic. Puse sa-si contracte si sa-si relaxeze la vointa anumite grupe musculare (cum ar fi muschiul drept abdominal, muschii oblici, sau musculatura coapselor, a gambelor etc.) cele mai multe dintre ele s-au dovedit incapabile intr-o prima faza de acest lucru. Este evident ca nu poti sa faci frumos un corp pe care nu-l simti, nu-l cunosti decat din poze si din oglinda si uneori nici de acolo.

Masajul de infrumusetare pentru femei se mai distinge prin complexitatea proceselor pe care le angreneaza. De exemplu, masajul cu preparate externe urmareste o gama foarte vasta de procese: de la procesul de “hranire” a pielii si a tesuturilor limitrofe din zona masata, pana la cel de accelerare a eliminarii tesutului adipos in exces sau al destinderii globale cu ajutorul unor esente aromate care sunt preluate de circulatia sanguina periferica.

Masajul de infrumusetare trebuie aplicat foarte atent asa incat sa satisfaca chiar anumite necesitati senzitive ale femeii, cu scopul de a o ajuta sa-si clarifice, sa-si rafineze perceptiile globale asupra corpului.

Maseur si terapeut, practicant de Qi-Kung, absolvent a numeroase cursuri de dezvoltare personala si vindecare (Tao-Healing, Ritualurile Shamanice Munay KI, Channeling, Metoda Silva, EFT-Terapia libertatii emotionale, Theta Healing, TANTRA) imi ofer serviciile in domeniul consilierii si masajului.

Masajul pe care il efectuez,este de reinvigorare, relaxare sau erotic.
Masajul de reinvigorare, este de 45 minute.Miscarile sunt dinamice, incluzand si manevre anticelulitice.-dupa acest masaj,totul se pune in miscare, si va veti simti ca dupa o cafea tare.
Masajul de relaxare (miscari blande, lente,din cand in cand,mai penetrante)-dupa acest masaj,grijile si stresul demult au disparut, ca prin farmec,tot corpul d-voastra va toarce de placere.,bateriile d-voastra incep sa se incarce acum la maxim, pentru provocarile vietii.

Masajul erotic- este randul d-voastra doamnelor sa va bucurati de beneficiile unui astfel de masaj, dublat de profesionalism. (miscarile vor fi tandre, ca o adiere,alteori mai impetuoase si senzuale,fiori de placere,va vor strabate trupul).-dupa acest masaj,in care veti avea parte de un erotism rafinat,confort si siguranta,veti simti un sentiment de plenitudine,printr-o curgere mai fireasca a energiilor interioare ,veti descoperii noi dimensiuni ale trupului.Prin acceptarea placerii in viata d-voastra,si bucuria va deveni mai pregnanta..
Toate cele enumerate, vor fi insotite de o muzica linistitoare si adecvata.

Se adreseaza ,exclusiv doamnelor. (Prima sedinta ,este la jumatate de prêt)
Pret 100 RON/ora, la domiciliul clientei.

Informatii la telefon 0741727087
Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII