Masajul - reflexologia iubirii

Voturi: 173 |   Voteaza

cuplu14.jpgTehnica masajului reprezintă unul dintre cele mai preţioase secrete ale artei iubirii. Timp de secole, curtezanele au fost cele care au aplicat cu mult succes aceste procedee. Mai întâi, bărbatul era îmbăiat de curtezană, iar apoi era masat conform principiilor acupresurii până când simţea o stare de relaxare şi de prospeţime.


Masajul mâinilor şi picioarelor
Acest tip de masaj poate dura până la 20 de minute şi implică din partea celui masat o atitudine de relaxare şi de abandonare totală. Pentru realizarea masajului se indică folosirea uleiurilor: jojoba pentru corp, creme cu vitamina E sau aloe vera pentru faţă, uleiuri pe bază de petrol pentru mâini şi picioare.

Mâinile se masează pe rând: mai întâi stânga şi apoi dreapta, înclusiv încheieturile, palma, degetele, spaţiul dintre degete, totul. La fel şi picioarele, inclusiv gleznele şi tendonul lui Ahile, deoarece în aceste regiuni sunt situate punctele care stimulează organele aparatului genito-urinar.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, masajul trebuie să fie profund şi suficient de ferm, fără a produce durere. Masaţi timp de 5 minute sau chiar mai mult fiecare mână şi fiecare picior.

Masajul mâinilor şi picioarelor este simplu, dar foarte eficient...

Degetul mare... un organ sexual
Masajul degetului mare era realizat de curtezanele din China prin stimulare orală. Ele îşi imaginau chiar că degetul mare este un organ sexual. Senzaţiile pot fi resimţite în tot corpul, până în creştetul capului, fiind extrem de plăcute.

Reflexologia afirmă că pe degetul mare sunt situate proiecţiile glandelor pineală şi pituitară. Glanda pituitară armonizează dimensiunea fizică a răspunsului sexual, iar glanda pineală, componenta emoţională a actului erotic. Proiecţia glandei pituitare este în mijlocul perniţei degetului mare, iar proiecţia glandei pineale puţin mai sus şi la dreapta faţă de primul punct. Aceste puncte vor fi masate prin uşoare mişcări circulare ale degetului mare de la mână.

Fiecare deget va fi masat timp de câteva minute.

O tradiţie veche şi plină de semnificaţii este tradiţia spălării picioarelor. Fiecare şi-ar dori să beneficieze de un masaj complet, înainte de a face dragoste, dar aceasta necesită destul de mult timp ori poate părea obositor. Spălatul picioarelor cere însă foarte puţin efort şi este un gest complet prin sine însuşi. Implicaţiile psihologice ale gestului sunt de respect şi umilinţă, iar cele fizice de relaxare şi energizare.

Spălaţi-vă unul altuia picioarele în apă călduţă, apoi uscaţi-le şi ungeţi-le cu uleiuri sau creme. Lăsaţi toate sentimentele frumoase pe care le aveţi unul pentru celălalt să se exprime prin intermediul mişcărilor mâinilor atunci când faceţi masajul.

Faţa şi ejacularea precoce
Faţa, urechea şi organele sexuale sunt bogate în zone cu sensibilitate erotică aparte. Masajul facial favorizează decongestionarea trăsăturilor feţei. Acest masaj este profund benefic în cazul bărbaţilor cu probleme de ejaculare precoce şi a femeilor care nu reuşesc să atingă orgasmul în timpul actului amoros.

Masaţi obrajii, nasul şi fruntea cu mişcări ascendente (de la bărbie spre frunte) ale degetelor sau palmei. Tâmplele vor fi masate prin mişcări circulare, iar în final se va presa uşor fontanela (creştetul capului), mişcare ce acţionează în acelaşi timp asupra feţei, capului şi gâtului. Această zonă va fi masată însă cu foarte mare grijă. Aplicarea pe faţă a unui prosop uscat încălzit este, de asemenea, un mod de a relaxa muşchii mimicii.

Tipuri speciale de masaj
Vom descrie câteva tipuri de masaje care acţionează asupra unor puncte precise. Acupresura unora dintre aceste puncte poate fi auto-administrată. Unele zone sunt specifice numai femeilor, altele numai bărbaţilor, dar cele mai multe sunt comune ambelor sexe.

Fiecare punct trebuie masat un timp suficient de lung pentru a obţine rezultate. Decât un masaj integral făcut în grabă, mai bine optaţi pentru o stimulare profundă doar a câtorva zone.

Braţele sunt prelungiri ale creierului. Prin intermediul lor puteţi transmite iubire. Dacă această idee vi se pare abstractă, concentraţi-vă să transmiteţi căldură prin intermediul atingerii.

masaj14.jpgSpatele sau picioarele sunt zonele ideale de unde puteţi începe. Terminaţi cu punctul medulla oblongata (mai sus de ceafă). Acupresura este un instrument puternic ce trebuie folosit cu atenţie. Zonele care au fost lezate şi sunt în curs de vindecare, precum şi porţiunile pe care se găsesc cicatrici, nu vor fi masate. De asemenea, acupresura nu va fi aplicată femeilor însărcinate şi cardiacilor.

Medulla oblongata: presaţi scobitura aflată la baza craniului, imediat mai sus de ceafă, cu degetele mari sau prin mişcări de rotaţie ale degetelor mijlocii, pentru a energiza organismul, atât la femei cât şi la bărbaţi.

Tiroida: aplicaţi o presiune fermă cu degetul mare pe gât, pentru a spori răspunsul sexual în cazul femeii.

Masaţi cu mişcări uşoare încheieturile mâinilor pentru a potenţa răspunsul sexual masculin sau feminin.

Timusul: masaţi uşor zona timusului (regiunea pieptului, central) pentru a spori excitaţia în cazul femeii.

Masajul uşor şi delicat al sfârcurilor sporeşte dorinţa sexuală.

Presaţi cu vârfurile degetelor de la ambele mâini zona aflată în dreapta abdomenului, sub cutia toracică, în zona ficatului, pentru a îmbunătăţi funcţiile sexuale masculine.

Presaţi cu vârfurile degetelor de la ambele mâini zona plexului solar pentru a întârzia ejacularea în cazul bărbaţilor şi pentru a armoniza apetitul sexual feminin.

Presaţi cu vârfurile degetelor zona buricului pentru a restabili apetitul sexual diminuat în urma congestiei. Aplicaţi atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Presaţi cu pumnii zonele aflate deasupra rinichilor, pe spate (între vertebrele toracice 11 şi 12), exact unde sunt localizate glandele suprarenale, pentru a îmbunătăţi vigoarea sexuală feminină şi reacţia emoţională masculină.

Presaţi cu degetele zona aflată sub buric, pentru a stimula în mod direct organele sexuale şi a spori energia atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Masaţi uşor zona aflată deasupra liniei de demarcaţie a părului pubian pentru a spori apetitul sexual feminin sau masculin.

Masaţi cu degetul mijlociu zona aflată sub osul pubian, chiar deasupra penisului, pentru a întârzia ejacularea.

Masaţi prin mişcări circulare ale degetului mare şi frecaţi uşor zona situată puţin sub linia de demarcaţie a părului pubian, acolo unde se unesc oasele pubiene, pentru a înlătura constipaţia în cazul bărbaţilor, pentru a spori sensibilitatea la nivelul testiculelor şi a îmbunătăţi apetitul sexual.

Presaţi cu palmele regiunea inghinală pentru a spori apetitul sexual, atât în cazul femeilor, cât şi, uneori, în cazul bărbaţilor.

Frecţionaţi cu mişcări circulare zona rinichilor şi apoi continuaţi cu mişcări ascendente de o parte şi de alta a şirei spinării, pentru a spori starea de destindere şi apetitul sexual, atât la femei cât şi la bărbaţi.

Presaţi cu degetele zona aflată chiar deasupra osului sacru (vertebra V lombară - unde se sfârşesc fesele), de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, pentru a stimula organele sexuale interne, masculine sau feminine.

Masaţi zona de demarcaţie dintre fese şi picioare, pentru a spori vitalitatea sexuală masculină şi feminină.

Masaţi uşor zona dintre fese care se află lângă capătul osului sacru (noada) pentru a spori vitalitatea sexuală atât la femei cât şi la bărbaţi.

Masaţi zona anală şi a rectului pentru a îndepărta inhibiţiile iubitului.

Masajul prin mişcări circulare sau presarea zonei aflte la jumătatea distanţei dintre anus şi sex ce stimulează activitatea sexuală atât la bărbaţi cât şi la femei.

Presaţi ferm punctul aflat lângă fluierul piciorului, pe interior, la 7-8 cm mai sus de gleznă, pentru a spori excitaţia în cazul femeii.

Presiunea fermă, cu degetul mare a zonei din mijlocul călcâiului induce o stare de energizare globală, inclusiv un dinamism sexual sporit, atât în cazul femeilor cât şi al bărbaţilor.

rev. Eros&Amor nr. 7

Maseur si terapeut, practicant de Qi-Kung, absolvent a numeroase cursuri de dezvoltare personala si vindecare (Tao-Healing, Ritualurile Shamanice Munay KI, Channeling, Metoda Silva, EFT-Terapia libertatii emotionale, Theta Healing, TANTRA), imi ofer serviciile in domeniul consilierii si masajului.

Masajul pe care il efectuez este de reinvigorare, relaxare sau erotic.
Masajul de reinvigorare este de 45 minute. Miscarile sunt dinamice, incluzand si manevre anticelulitice. Dupa acest masaj, totul se pune in miscare si va veti simti ca dupa o cafea tare.
Masajul de relaxare (miscari blande, lente, din cand in cand mai penetrante) - Dupa acest masaj, grijile si stresul de mult au disparut, ca prin farmec, tot corpul dumneavoastra va toarce de placere, bateriile dumneavoastra incep sa se incarce acum la maxim pentru provocarile vietii.

Masajul erotic - este randul dumneavoastra, doamnelor, sa va bucurati de beneficiile unui astfel de masaj, dublat de profesionalism. (miscarile vor fi tandre, ca o adiere, alteori mai impetuoase si senzuale, fiori de placere va vor strabate trupul) - Dupa acest masaj in care veti avea parte de un erotism rafinat, confort si siguranta, veti simti un sentiment de plenitudine printr-o curgere mai fireasca a energiilor interioare, veti descoperi noi dimensiuni ale trupului. Prin acceptarea placerii in viata dumneavoastra si bucuria va deveni mai pregnanta...
Toate cele enumerate vor fi insotite de o muzica linistitoare si adecvata.

Se adreseaza exclusiv doamnelor. (Prima sedinta este la jumatate de pret)
Pret 100 RON/ora, la domiciliul clientei.

Informatii la telefon 0741727087Sursa: Seductiatrupului.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII