La Bucuresti Mall iubesti in fiecare zi!

Voturi: 169 |   Voteaza

Fiecare zi reprezinta o ocazie unica de a ne impartasi iubirea. Mai aproape de cei dragi, mai buni, mai calzi, mai deschisi. In luna februarie, cel mai cunoscut si iubit mall din capitala celebreaza iubirea in fiecare zi si isi asteapta clientii cu cele mai inedite activitati, surprize si numeroase premii.

In luna iubirii, Bucuresti Mall a pregatit pentru clientii sai weekend-uri speciale, in care shopping-ul se va transforma in adevarate sesiuni de rasfat.

Astfel, in weekend-ul 7-8 februarie, au fost desfasurate activitati distractive pentru indragostitii care si-au testat indemanarea la aruncarile cu mingea. Tot atunci, a fost pus la dispozitie pentru iubareti panoul "Vreau sa-ti spun cat te iubesc!", unde fiecare a putut sa-si declare iubirea pentru persoana draga.

Sfarsitul saptamanii urmatoare, mai exact zilele de 14, 15 si 16 februarie, va fi intens sarbatorit cu voie buna si relaxare.

Pe 14 se vor simti fiorii iubirii pe ritmuri de jazz. Bucuresti Mall a pregatit pentru vizitatori un concert de jazz care cu siguranta va aduce in inimile romanticilor clipe memorabile. Ziua de 15 poate fi o zi speciala pentru indragostiti, daca vor alege sa o inceapa cu o doza de umor.  Asadar, pentru curiosii care vor dori sa afle cum vor arata impreuna peste 20 de ani, ne-am pregatit pe masura! Caricaturistul nostru ii va surprinde pe cei mai indrazneti cu portrete nostime, care mai tarziu vor aduce zambete si nostalgie pe chipul fiecaruia.

Mai mult, tot in aceasta zi, am pregatit un concert sustinut de grupul Contrapunct, iar Astro Love dezvaluie cuplurilor amanunte cu privire la evolutia si trainicia relatiilor. De asemenea, in data de 16 invitam pe toata lumea la dans in cadrul unui show demonstrativ "Mondodance". Pe toata durata weekendului 15- 16 februarie, panoul "Vreau sa-ti spun cat te iubesc!" si "Astro Love" vor ramane de ajutor pentru a dezvalui cele mai sincere si puternice sentimente, dar si detalii despre ceea ce poate rezerva viitorul.

In plus, pe langa activitatile pe care le-a pregatit in aceste zile speciale, pana pe 16 februarie, Bucuresti Mall ii asteapta cu drag la Targul Indragostitilor pe toti cei care iubesc si se lasa iubiti.

Si pentru ca dragostea merge mana in mana cu romantismul, ce poate fi mai potrivit decat sa o traiesti la Paris, in orasul iubirii? Sfarsitul lunii februarie aduce pentru doi dintre cei mai norocosi participanti la activitatile organizate de Bucuresti Mall, un weekend de vis in orasul indragostitilor.Sursa: Divahair.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII