Esti pregatita de frig?Tinute cu buget redus!

Voturi: 155 |   Voteaza

titlu

Gata!Zilele călduroase de vară ne-au părăsit,hăinuţele lejere şi uşoare le-am pus deoparte pentru anul viitor şi am făcut loc hainelor groase,pentru a fi protejate de frig!

Chiar dacă trebuie să ne înfofolim,putem arăta chic!Avem nevoie de garderobă noua pentru această toamnă sau să o completăm pe cea veche şi chiar dacă nu dispunem de un buget foarte mare,putem să ne cumpărăm produse vestimentare si cu bani...puţini!Pentru că încă nu este sezonul reducerilor,poate doar la unele articole de vară,am facut puţin research pe site-uri cu hăinute călduroase de toamnă si uite ce am găsit!

Cu doar 300 de RON,putem să ne înnoim garderoba!Fie că ne luăm o pereche de cizme noi,un palton sau o jachetă,ori o pereche nouă de blugi,un pulovăras sau o geanta,putem si cu bani puţini si putţina inspiraţie sa fim mereu in trend!

Este foarte convenabil să comanzi on-line,pentru că găsim articole vestimentare pe care cu siguranţă le vom avea doar noi,şi nu şi restul persoanelor şi în plus majoritatea site-urilor au livrare gratuită,ceea ce este un mare plus!Atenţie însa să alegeti cu grijă mărimea şi să fiţi sigure că este cea corectă!

La capitolul încălţăminte,am gasit o multime de cizmuliţe,pe gustul fiecăreia dintre noi.Fie că ne place să fim elegante,sau casual găsim de toate!

La doar 79.00 RON găsim...

www.fashionup.ro.www.fashionup.rp

 La 89.00 găsim...

89.0089.0089.00

89.0089.0089.00

 

Ceva mai scumpe,dar la fel de drăguţe,la 99.00 RON găsim...

www.fashionup.rowww.fashionup.rowww.fashionup.ro

...

La capitolul îmbrăcăminte avem de unde alege,doar să ne putem hotărî...

Jachete,paltoane si geci intre 129.00-160.00 RON şi altele reduse de la Outlet, dacă stăm şi căutam!

160,00

2

1232

 

Pantalonii,jeansii şi colanţii şi fustele şi rochiile se găsesc la preţuri cuprinse între 30.00-150.00 RON 

rochie+60 ronrochie 39.00rochie 45.00

 

fustafustafusta

blug mango

colantcolant

 

 

colantpantalon

 

ŢI-A PLĂCUT?NU RATA ARTICOLUL URMĂTOR!

ÎN CARE VEI AFLA CARE SUNT ACCESORIILE SI TOP-URILE CELE MAI FASHION ,LA PREŢ REDUS PENTRU A-ŢI REFACE GARDEROBA DE TOAMNĂ!

 

Redactor
Andra B


CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII

Vizitator
04/11/2012, 18:20
bravooo,super dragut articol,foarte util! multumim