Cum uscam rufele?

Voturi: 117 |   Voteaza

Eu ma confrunt cu o problema importanta privind uscarea rufelor, nu am balcon, iar uscatorul este deja supra aglomerat si nici nu as dori sa imi expun in fata tuturor vecinilor rufele (in special lenjeria), asa ca sunt in cautarea unor alternative, in dormitor nu se pune problema, este spatiul nostru intim si nu mi-ar place sa adorm privind rufele puse la uscat, si nici sa fie prima imagine care o vad dimineata.

Urmatoarea solutie ar fi sufrageria, dar au fost cateva momente jenante cand am primit musafiri neanuntati si nu stiam cum sa strangem mai repede rufele din sufragerie.

Asa ca ne-am orientat la ultima incapere disponibila: baia, asa putem sa uscam rufele fara sa derenajam pe nimeni, initial am folosit un uscator de rufe mobil, acelasi care il foloseam si cand uscam rufele in dormitor sau sufragerie, dar apoi pentru a economisi spatiul in baie mi-am cumparat un uscator de rufe extensibil ce se monteaza pe perete si se intinde doar atunci cand ai nevoie.

Noi am preferat sa il montam deasupra cazii, astfel nu ne incurca absolut de loc, avand astfel si avantajul ca este si mai aproape de fereastra de aerisire, si umezeala din aer se elimina mai usor asa.

uscato de rufeDatorita faptului ca uneori avem mai multe rufe de pus la uscat am mai cumparat inca un uscator de rufe pliabil pe care l-am montat in alta locatie unde nu ne incurca cand mergem la baie.

Pentru a reduce timpul necesar pentru uscarea rufelor anul trecut ne-am cumparat o masina de spalat LG cu performante ridicate la stoarcerea rufelor (1200 rotatii) care este in acelasi timp si silentioasa.

 

 Sursa: Mamicamea.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII