Cum trebuie alese jaluzele sau draperiile intr-o camera

Voturi: 176 |   Voteaza

Cum trebuie alese jaluzele sau draperiile intr-o cameraCând vine vorba de amenajare, există un element în cameră, care este adesea uitat, şi anume jaluzele sau draperiile. Cei mai mulţi oameni vor achiziţiona perdele ulterior problema este ca trebuiesc achizitionate in

timpul amenajarii camerei ,iar selectarea  draperiilor poate fi de multe ori un lucru dificil.Alegerea culoari greşite,poate ruina complet designul total.Pastram aceasi linie de design al draperiilor in toate camerele ?!

Aceasta este, de fapt, o greşeală pe care mulţi oameni o fac,draperiile pot fi diferite de la camera la camera daca acestea respecta linia fiecarei camere.In caz in care stati la casa iar tot etajul este facut in acelasi stil atunci este recomandat alegerea acelorasi draperi .

Alege draperiile in functie de personalitatea ta.Daca esti o persoana mai intima sau rusionoasa allege acele modele care iti vor oferii mai multa intimidate darn u uita ca aceste draperii trebuie sa permita intrarea luminii in camera.

Materialele sunt importante: Exista multe modele si tipuri de materiale folosite in fabricarea draperiilor,alegele pe cele mai rezistente,si pe cele care lasa sa intre cat mai multa lumina in camera.

                                                             Sursa: Femei-frumoase.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII