Cum se foloseste prezervativul masculin?

Voturi: 178 |   Voteaza

Cand vrei sa faci sex foloseste un prezervativPunerea prezervativului pe penis poate fi transformata foarte usor intr-un incitant joc erotic. Nu este nevoie sa spui "Stai asa sa-mi pun prezervativul" ... punerea prezervativului este mult mai simpla si mai ales placuta daca este transformata intr-o parte a preludiului. Unele femei pun ele prezervativul pe penis, dar in acest caz este bine sa fii atent si sa aiba grija sa nu se "accidenteze" prezervativul cu unghiile sau cu bijuteriile de pe mana. Fiecare cutie cu prezervative are si o "carte tehnica". Daca nu ai ajuns inca in posesia uneia te rog sa fii atent acum si sa iti iei notite ... viata sexuala te va "examina" si nu vreau sa aflu ca ai "cazut la examen":
Pasul 1 Foloseste intotdeuna un prezervativ nou si de calitate. Verifica cu atentie data expirarii, prezervativele iesite din garantie se pot rupe mult mai usor, si substanta  folosita pentru lubrifiere, poate sa produca iritatii. Desfa ambalajul prezervativului cu atentie, nu folosi foarfeci, cutite sau alte obiecte ascutite, nu trage de el cu dintii sau cu unghiile ... este de inteles ca te grabesti si "fierebe sangele in tine" dar daca este singurul prezervativ pe care il ai si ai "ciupit"  un pic prezervativul nu iti va fi bine si va veti limita la a va uita unul la altul si atat ..., sau daca nu ai observat ca prezervativul a fost "ciupit" te poti trezi cu alte surprize, nu prea placute. Un truc pentru a verifica daca prezervativul nu a fost "intepat" inainte se face prin presarea usoara cu degetele a amabalajului prezervativului, si cand  presati trebuie sa  simtiti ca mai existe o "punga de aer" in ambalaj, si aerul sa nu poata "iesi" din  amabalajul prezervativului. In caz de observati ca din ambalaj iese aer, folositi alt prezervativ, pentru ca exista sanse mari ca acest prezervativsa aiba o gaura in plus. Cand desfaci prezervativul nu folosi obiecte taioase
Pasul 2 Dupa ce ai scos prezervativul din ambalaj, striveste rezervorul ("motul") prezervativului cu varful degetelor (fii din nou atent a unghii) pentru a elimina aerul din rezervorul prezervativului. Asa va fi suficient loc unde sa se stranga sperma ejaculata, fara sa iasa afara, si fara sa existe riscul de a se rupe prezervativul, si nici nu va jenaa in timpul sexului. Asigura-te ca prezervativul este cu partea rulata spre exterior, inainte de a-l pune pe penis. Daca ai gresit si l-ai pus invers pe penis (cu partea rulata spre interior) atunci trebuie sa il arunci si sa folosesti unul nou.

Preseaza cu degetele varful prezervativului

 

Pasul 3 Prezervativul se pune numai daca penisul este ferm, in erectie inainte de orice atingere intre penis si vagin. Daca penisul este necircumcis  (la noi foarte putin barbati sunt circumcisi) atunci retracteaza preputul (trage inapoi pielea care acopera capul penisului) inainte de a derula prezervativul. In felul acesta va exista o mobilitate maxima si se va reduce probabilitatea ruperii prezervativului in timpul sexului, si bineinteles si senzatiile barabtului vor fi mai intense.

Prezervativul se pune doar daca penisul este in erectie
Pasul 4 Aseaza prezervativul pe penis cu grija, tinand, in tot acest timp, presat rezervorul prezervativului ("motzul"). Fii atent ca sa fie cu partea rulata spre exterior. Daca l-ai pus invers pe penis (cu partea rulata spre interior) atunci trebuie sa il arunci si sa folosesti un prezervativ nou.

Se deruleaza prezervativul usor pe penis

Pasul 5 Deruleaza prezervativul pana la baza penisului, tinand, in tot acest timp, presat rezervorul prezervativului ("motzul"). Daca nu se deruleaza usor atunci sigur ceva nu este in regula si probabil ca l-ai pus cu partea rulata spre interior... si doar ti-am spus de doua ori ca trebuie sa fie cu partea rulata spre exterior ... arunca-l la gunoi si ia altul !
Dupa derulare prezervativul trebuie sa se muleze perfect, sa fie ca o a doua "piele" pe penis si nu "ca o haina a unui frate mai mare" ...

Se ruleaza prezervativul pe penis

 


Pasul 6 Ai ajuns in momentul culminant al sexului si sa produs si ejacularea. Dupa ejaculare penisul trebuie retras din vagin cat timp este inca "in forma", inainte sa isi piarda erectia. Prezervativul trebuie tinut bine cu mana la baza penisului pentru a nu ramane in vagin si a se evita o eventuala scurgere a spermei.

Dupa ejaculare se scoate prezervativul cu grija
Pasul 7 Scoate prezervativul cu atentie sa nu se scurga sperma. Atentie si daca cumva exista sperma pe degete, sa nu ajunga in vagin ! dupa folosire scoate prezervativul cu grija fara sa dai sperma pe afara

Pasul 8 Dupa folosire prezervativul se arunca in cosul de gunoi, nu in toaleta. Ai grija ca sa nu poata fi atins de altcineva. Prezervativul este de unica folosinta, nu se poate refolosi, daca doresti un nou act sexual trebuie sa folosesti un alt prezervativ. Daca nu dispui de resurse financiare, poti sa primesti prezervative gratuit de la un cabinet de planificare familiara.

Arunca prezervativul folosit la gunoi

 

Lubrifierea actului sexual este o problema cat se poate de importanta. Este bine sa stii ca un prezervativ nelubrifiat are mai multe sanse sa se rupa decat unul lubrifiat. Foloseste lubrifianti speciali pentru contactul sexual. Lubrifiantul in primul rand protejeaza prezervativul si in al doilea rand, sexul fara lubrifiere suficienta nu este prea placut, mai ales pentru partenera.

Nu folosi lubrifianti pe baza de ulei, unt, creme de masaj, creme de maini, ulei de gatit sau alte minuni facute sau gasite prin casa. Pot slabi si distruge prezervativul, daca este din latex, si sunt sigur ca nu ai chef de probleme, si pot determina si anumite iritatii la organele genitale. Foloseste numai lubrifianti speciali pentru contactul sexual, lubrifianti pe baza de apa.

De asemenea, nu este recomandat sa folosesti prezervativul din latex daca in acelasi timp femeia urmeaza tratamente in regiunea vaginala cu supozitoare sau unguente ce contin uleiuri. In prospectele supozitoarelor sau unguentelor pentru uz vaginal este obligatorie inscriptionarea de contraindicatii. Citeste-le, nu este o pierdere de timp.

ATENTIE

Daca s-a intamplat un accident, daca prezervativul a cazut de pe penist si a intrat complet in vagin sau ai impresia ca s-a rupt, opreste imediat actul sexual. Daca vrei sa continui foloseste un prezervativ nou. Si daca nu ai discutat pana atunci cu medicul ginecolog subiectul contraceptiei de urgenta, luati legatura imediat cu el, povestiti-i neplacerea si cereti-i sfatul.
Prezervativul masculin nu se foloseste impreuna cu prezervativul feminin.

sursa: seximus.roSursa: Mamicamea.roCITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII

Vizitator
27/03/2011, 23:52