Cum sa obtii un abdomen plat si o talie de viespe in doar 15 minute

Voturi: 124 |   Voteaza

Mai toate femeile isi doresc sa fie slabe, sa aibe o talie de viespe si totodata un abdomen de invidiat. Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa va prezentam cateva exercitii care va vor ajuta sa obtineti aceea silueta la care visati de ceva vreme.

De obicei burtica este cea care deranjeaza mai pe toata lumea indiferent daca sunt femei sau barbati. Aceasta parte a corpului este considerata de multi ca fiind cea mai grea de tinut in forma. Cu toate aceste probleme unele exercitii va pot intari musculatura in timp ce va lucrati talia si uite asa va puteti lauda cu o silueta de invidiat.


Abdomen plat si talie de viespeEsential este sa stiti care sunt exercitiile care dau cu adevarat rezultate si sa adopti un program de fitness potrivit pentru voi. Daca veti face aceste exercitii de 2-3 ori pe saptamana a cate 15 minute pe zi veti observa imediat rezultatele.

Exercitiul 1
Intindeti-va pe sol, cu fata in jos si sprijiniti-va pe brate. Tineti-va picioarele perfect intinse si rezemate pe varfuri. In acel moment incordati muschii abdominali dar si cei fesieri. Numarati pana la 15 dupa care relaxati-va si coborati genunchii. Faceti cate 10 repetitii.

Exercitiul 2
Puneti-va pe sol pe partea stanga, usor intr-o parte incat soldurile si picioarele sa creeze un unghi de 30 de grade. Mana stanga tineti-o pe sol, in timp ce pe cea dreapta o aduceti la nivelul capului. Ridicati piciorul drept si, impingandu-te in mana stanga, ridicati torsul incercand sa il apropiati cat mai mult de piciorul drept. Reveniti apoi in pozitia initiala. Faceti cate 15 de repetitii pentru fiecare parte.CITESTE SI DESPRE:

COMENTEAZA

COMENTARII